Randi

Statistika pravi da ženske stanejo Življenje pa pokaže , da je živeti brez žensk pusto.

Za randi je potrebo prestopiti prvi korak. In če boste z kozarcem soka z ledom prebijali led prvega randija bo uspeh. Ženske je težko razumeti. Posebno knjižničarke. Njihovi očitki so velikokrat odčitki.Nad povprečni Slovenci imamo nadpovprečno malo žensk , kljub temu vztrajamo pri visokem nivoju. Za randi sta potrebna dva. Kariera in ženske grejo bolj težko skupaj. Potrebni so kompromisi ! Ženske se da osvajati in osvojiti na različne načine. Najlažji način da pridete do zmenka da ji poklonite svojo knjigo.Prednosti samskega stanu so velike : Nobenega kreganja in očitkov , slabosti pa osamljenost in nadkolenčne težave.Kaj pa novinarke in misice ? Pravijo da so precej lahke ,  da utegnejo o vas kaj napisati v tisku , posebno rumenem.Lepa dekleta ljubijo potentne moške. Privlačijo jih predvsem trdni argumenti. Kako povedati ljubljeni osebi da jo ljubimo ? Kolikokrat nas zavrnejo da uspemo ? Oprostite , 2 tudi moja knjiga je v tisku. Ženske bodo malce počakale če ne bodo one vabile na randi ! 

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Randi”

 1. gbarbby gbarbby pravi:

  S tvojim drugim stavkom se povsem strinjam. Na prvem zmenku (če so moji nameni bolj dolgoročne narave ;) )me najbolj odbije to, če tip pije alkohol.
  Thja – vsekakor pa se trdnim argumentom tudi ne gre upirat ;)
  Najbolj privlačna izmed vsega je pa še vedno samozavest.

 2. inaaa inaaa pravi:

  je res živeti brez žensk pusto? Bemu. Res je. :) Sicer pa.. Hej, saj smo v “modernem svetu” ko ni treba, da moški naredi prvi korak. A veš koliko nas je storilo prvega, pa smo ženske?

 3. majrim pravi:

  hehe….se podpišem…brez moškega je pusto živet…sploh če imaš rad sex:))…aja,jaz sem tudi naredila prvi korak,pa mi sploh ni žal…in ponavadi sem ga tudi v preteklosti vedno..če mi je nekaj všeč,rada to dobim!!

 4. nataska nataska pravi:

  Mene pa moški s kozarcem piva ne moti ;)
  Btw – “najlažji način, da pridete do zmenka, da ji poklonite svojo knjigo” – aja?!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !