Moja božička

Moja božička? Že več let sanjam da se bom za Božič zaljubil, a nič od tega. Problem je v temu da že nekaj časa ne iščem, potem še vse obveznosti prve in druge službe, in še moji ponedeljkovi pohodi, dopust, stalno pisanje za časopis, in nekako zmanjka časa. Zato sem se odpovedal Šengenskim proslavam, ker sem dovolj zmrzoval 2 ponedeljka ko sem bil reporter na bivši meji Nove Evropa. Pravim bivši – ker smo zdaj Svobodna Evropa! Namesto na Gorjansko si bom ogledal dvd film Dirty dancing – pred mnogimi leti sem si ogledal prvi del v kinu. Ker v kino ne hodim bo zanimivo pogledat drugi del. Hvala za povabilo Tine v Gorjansko, žal ne grem! Ko smo že pri filmih, kateri so vaši najljubši? Moji trenutno so:-          Moja mala Navihanka z Benom Afleckom-          Čokolada-          Šefova Hčerka -          Pa še en aforizem: Ljubezen nas greje, a ljubimo se varno, in Verjamimo v Evropske sanje! Mail: tomaz.svagelj@gmail.com

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Moja božička”

 1. goinnowhere pravi:

  Oprosti, ampak na Gorjansko sem imela namen iti jaz, torej Marjeta in ne Tina. Obe piševa isti blog, zato verjetno ni vedno razvidno, od katere so kakšni komentarji. V glavnem, še enkrat, tisti komentar ni bil mišljen kot vabilo (konec koncev imam 18 let!), ampak kot odziv na tvoje razmišljanje o parznovanju ob padcu Shengena. Res, napisala sem samo, da grem tja (potem pa je prišlo do spremembe načrtov in sem ostala doma), nič drugega.
  Ok, samo, da se razumemo!
  Marjeta

 2. lordwales pravi:

  Več kot razumemo. vabila nisem pričakoval, niti nisem imel namena tja iti. vse ostaja v okviru bloganja -saj žensk na ta način ne iščem. karierno sem popolnoma uprežen, če se bo kaj zgodilo se bo verjetno izven blogovske scene.

  Seveda bo pa zanim ivo prebrati tvoje nove bloge!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !