Mi imamo se fajn če kozarci so polni

Mi imamo se fajn – če kozarci so polni

 Dragi blogovci in blogovke, še 24 ur pa bomo zakorakali v upov in pričakovanj novo leto, leto ki naj bi nam prineslo nekaj novega in lepega. Kakšne so vaše želje? In ko bomo okoli polnoči ob Alfija Nipiča silvestrskemu poljubu nazdravili z kozarcem šampanjca v roki / jaz z sokom / , si stisnili roke, poljubili in objeli bomo polni želja. Pa se nam bodo uresničile, kdove? In ko je bila danes popoldne ob ponovitvi zabavne oddaje z prsato Kuljajevo in resnim Romihom repriza nekdaj znane glasbene skupine gu – gu , z njihovim hitom: Mi imamo se fajn  – če kozarci so polni so se moji spomini vrnili v leta nazaj. Za trenutek obstal, se zamislil, in dobro premislil. V leto v katerega vstopam sem že v krepkih 40 , še vedno mladosten, deloven in ustvarjalen. Čez praznike delam, a mi ni hudega. Na moji desni zbirka najboljših ddv in cd , na levo Kreslin! In se imam fajn – kljub alkoholni absitenenci. Kako bo z sex abstinenco, bodo odločile moje oboževalke, ker trenutno za ženskami ne tekam. Sem optimist, idej poln , z črno ljubico tipkovnico se dobro razumeva  / primerjave z raznimi črnimi mucami so nenamerne in naključne  /  Nekaj težav imam sicer z pošiljanjem mailov, a vsi dobijo, in tudi objavijo. Čez 30 javnih objav je velik rekord zame skoraj anonimnega pisca, ki pa je v tem letu postal stalni sodelavec politične satire v Večerovem Totem listu, pa Primorske so mi objavile 2 reportaži, zbornik zlati čoln 2 , satira v Besedi, glasilu združenja književnikov Primorske, 3 pisma bralcev. Postal sem član Mariborske literarne družbe in na http://www.locutio.si/index.php?no=39&clanek=892Lahko berete mojo prvo objavo v spletni reviji. Sodeloval sem tudi na Festivalu humorja Kud Montmarte Želim vam lepe in prijetne praznike, z čim manj alkohola – uživajte trenutke ki prihajajo, veselite se novega leta in se odpočijte. Naj bo novo leto strpno, tolerantno, delovno, prijetno, ustvarjalno in ljubeznivo, naj nam prinese upanja in radosti! Če se vam bo samo delček vaših želja uresničil, in če boste – bomo v prihajajočem letu našli svojo Božičko ali Božička bomo veseli.  Naj vas spremlja nasmeh v prihajočem letu

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “Mi imamo se fajn če kozarci so polni”

 1. BlazS pravi:

  Hmmm še 24ur ? Ura je 20:00 ? :) Za silvestrovo pa mndeja lahko en kozarček šampanjca namesto soka :) Ali pa vsaj otroškega ;)

 2. inaaa inaaa pravi:

  alfi ob polnoči za silvestrovo je zakon. Zares. In.. prebiram in prebiram.. In ja, zares si ogromno naredil v tem letu. Ogromno si objavil. In .. V veselje mi je prebrat tvoj blog. In.. Če misliš, da ne berem, se motiš. Preberem. vse. Ampak je včasih kaj napisano tako, da preprosto nimam komentarja, ki bi ga lahko dodala.

  In samo zaradi tebe, bom mislila na vse tiste, ki morajo prehod v novo leto preživeti na delovnem mestu. Naredite si, da bo fajn. Zares !!!

 3. deklina deklina pravi:

  Whoo, impresivna zbirka objavljenih zadev…
  Srečno! ;)

 4. selena selena pravi:

  Mi mamo se fajn, če srca so polna, če ljubezen je v zraku in če smo s tistimi, ki so nam blizu.
  Vsak, še tako hektičen in nor dan, je lahko nekaj posebnega, če le odkorakamo v njega z dvignjeno glavo, nasmehom na licu in veseljem do življenja v srcu.

  Trenutno edini blog, ki ga redno prebiram, občasno komentiram (šele moj drugi komentar, razen na mojem blogu, seveda – tam mam več “kilometrine” ;-) ) in se najde tudi v moji blogoroli.

  Sreče, zdravja in uspehov v novem letu. Če imaš prva dva, se vse ostalo že nekako uredi. Za uspehe se pa vsak potrudi.

 5. loly pravi:

  ah she kar ne vem:) a ni TV malce dolgochasen spremljevalec ?:)

  opala, priden pisec, vidim:)

 6. kamper kamper pravi:

  SREČNO :smile:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !