Pot do zvezd je včasih tudi trnova

Za pot do zvezd potrebujemo poleg zvezd še nekaj sreče. Brez zvez je vsaka pot do zvezd brez veze. Nekateri prisegajo na zvezde, mnogi pa na zvezdice. Ko ste na vrhuncu slave ne pozabite da lahko tudi padete na realna tla. Ker se za zvezdami zvezdi zvezdni prah, se za dobrimi konji praši, za kljuseti pa kljusa. Zvezdna pot je lahko tudi trnova. Vsak uspeh je trnov, in če ste najboljši, vam podarijo kakšno vrtnico!
 Vsak začetek je težak. Vsako nadaljevanje je lažje. Ko ste prepričani da ste globalna zvezda vas potolažijo da ste lokalna zvezdica. Nekateri se radi slikajo v zvezdni družbi. Nekoliko zvezdne slave ne škodi. Večina Slovencev in Slovenk je več časa v soju svojega potu kot v soju žarometov. Višji nivo kot si postavite, nižje vas postavijo! Verjamemo v zvezde dokler sijejo, a ko njihov sij bledi se jih ne spomnijo niti kamermani!

Tudi misice so zvezdice. Če se ne pretvarjajo so zvezde tudi ko njihova lepota nekoliko odcveti. Pot do zvezd je trnova, a če vztrajamo, pridemo tudi do zvezdnega uspeha. Uspeh je kombinacija talenta, sreče in zvez. Če ste na dobri zvezi, se vas daleč sliši. Za zvezdicami se zvezdni prah praši!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Pot do zvezd je včasih tudi trnova”

  1. snow snow pravi:

    osebno imam najraje taprave zvezde,….tiste na nebu

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !