Sonček je in ti si pomladno skuštrana

Sedaj ni pravi čas, pravi naš premier Janez Janša, ker če on pravi bo že ta pravo, mar ne Slovenija? Ni sicer znano, kako se on spozna na okolje, no ja, okoljskega ne gre zamenjati, gre pa zamenjati sivi vsakdan z kakšno skuštrano deklico. Hvala bogu – odkril sem pred leti kupljen cd Predina z naslovom Gate na glavo, na katerem je tudi znana naslovna tema tedna. Da pomlad prihaja, opažajo precej smučarji in smučarke, ki pregrešno drago plačujejo zato, da jih sedežnice in vlečnice gor vlečejo, dol gre samo nato pa spet čakanje. Da se je na pomlad dobro zaljubiti, čivkajo že vrabci, pogled na monitor govori da bo treba najti pravo pot so srčnih zadev. Kaj pomagajo vsi blogerski komentarji oboževalk, pisanje o sexsu morske in ostalih, ko pa je prestolnica tako daleč od tipkovnice. Kakih 100 kilometrov, že leta me ni videla sprehajati po mestnih ulicah. Na moji strani ni ne kratkoročnih ne dolgoročni načrtov, so samo moj mail ki potuje do vsakega komentatorja in komentatorke. Za srčne zadeve so ta pravi ženski maili, še posebno če je pišoča oseba tam nekje okoli 30 ali nekaj manj – brez kompleksov, predsodkov in podobnega, predvsem pa samska, osamljena in radodarna. Ker so danes dovoljene sanje, jutri pa bo nov dan, ostaja več ali manj pri masiranju tipkovnice
Za nežno žensko masažo pa bo treba nekoliko počakati. Najmanj na pomlad, na sonce ki bo pregnalo morsko meglo, na cvetje ki bo zbrstelo in skrajšalo garderobo večine deklic. Kako je z hormoni ne vem, vem pa če te zgrabi ta prava na občutljivih mestih, se zna marsikaj zgoditi. Tudi ljubezen, ki pa jo je težko najti med službo in časopisnimi roki.
Ker pisateljska ni najlažja, za blogersko pa vemo kako je.
Ker če ljubezni ne iščemo, nas ona poišče. In ob prijetno ogretih spomladanskih dnevih so sprehodi in izkazovanje ljubezni v duetu spodbudni. Problem pa je, če naša ljubljena in ljubljeni ni preveč navdušen-a nad našimi blogerskimi urami, ko celo najboljši dvd filmi morajo počakat. Je pa res pomlad bo, sedaj je še zima, odjuga ki odnaša sneg in smučarske užitke. Če gledamo optimistično potem težav ne bo. Kot sem večkrat zapisal: Edina težava smo sami. In ščemenje in migotanje brkih in postavnih deklet je samo dobro za Slovenijo, ker kljub Evrope najlepše so Slovenke zale in čez Urško nobene. Navkljub premierovi misli da sedaj ni pravi čas smo ta pravi če verjamemo v ljubezen in pomlad. Če je lahko premier srečno zaljubljen zakaj pa mi ne bi smeli biti? Če verjamemo v pomlad, sončne dneve in nasmehe potem smo lahko srečni!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !