Prvi pomladni dan

vreme.jpg 

Saj veste, tisto prijetno ščemenje, ko se zbudite v prvi pomladni dan. Kot tista znana reklama za mleko, kjer ga pije mična gospodična z velikimi. Pa nič od tega. Ne velikih joškov ne velikih temperatur. Še manj velikih pričakovanj. Rtv Slovenija je imela anketo, pa večina anketirancev ni vedela za prvi pomladni dan. Glede na to, da so zvončki, trobentice in podobno pomladno cvetje že skoraj odceveteli nič ne kaže na tople pomladne dni. Vse je nekam sivo sem in tja sonce le pokuka izza oblakov za nekaj trenutkov prijetno greje. A je prvi pomladni dan pomemben tudi drugače: Toti list in blogorola. Politična satira in blogerske. Ker današnje blogorole nimam pa mi vi povejte če sem tudi tretjič not padu?
In ko smo že pri A si tudi ti not padu  se vam ne zdi da je manekenu nekoliko spodrsnilo. Upajmo da bo pomlad ogrela in da nam ne bo do jeseni več drselo.
Ker kdor preveč drsa lahko nadrsa. In ob vseh političnih nategovanjih se prileže tudi kakkšno ta pravo, kljub temu da nam naša vodilna stranka kar naprej kaže pravo pot. Pa nimamo občutka da smo že zdavnaj zašli na ne pravo?
Bolj kot razmišljamo o problemih in težavah, vedno bolj ugotavljamo da je čas da nas pomlad ogreje in prežene zimo. Da novo upanje, pokaže drugačno pot in da novo energijo. Kot te rožice ki jih prilagam za pomladno razpoloženje. Čas je za spremembe, na bolje z veliko dobre volje. Ker imam občutek da nekako ne morem več slediti bistroumnostim naše vrle vlade. Sedaj še vinjete!
In še najpomembnejša novica: Dobili smo varuhinjo gledalčevih in poslušalčevih pravic neodvisno od poslovnega in programskega vodstva rtv! Če še ne veste: Piše se Molk

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !