Zakaj Avstralske ženske ne marajo sexsa in postajajo debelejše

avstralian.jpg

” Ženske v Avstraliji so vse debelejše, seks pa jih ne zanima, je pokazala raziskava avstralske vlade, ki so jo objavili na mednarodni dan žensk. Večina jih živi samih, brez otrok in partnerja. Kar tri četrtine Avstralk nikoli ne telovadi, več kot polovica jih ne pomisli na seks. Četrtina jih ne želi imeti otrok, prav tako ne hrepeni po partnerstvu. “ 
Za zdravo partnerstvo sex kjerkoli in kadarkoli ( ne pozabite na zaščito )  Zvezna država Avstralija, 5 kontinent je najbolj znana po 2 frazah: Down under in European exsperience, po stereotipih:
Crokodil Dunde in poroka za Mariel. Veliko manj kot talilni lonec, še manj po Slovenskih emigrantih, ki jih je okoli 30000 tisoč. Najbolj znan občutek, ko govorimo o Avstralskih rojakih: Bolečina. Če bo ta post pripomogel k vrnitvi na rodno grudo kakšnega Avstralskega rojaka bom vesel. Glede na to, da se je iz Avstralije vrnila vsa Slovenska inteligenca, so v Avstraliji ostali zelo povprečni Slovenski emigranti. Namesto da bi v Slovenskih klubih poskrbeli za učenje Slovenskega jezika z pomočjo video konferenc jih bolj skrbi dobiček. Tretja generacija Slovenskih emigrantov ne govori več Slovensko. Kljub kar nekaj spletnim stranem v Sloveniji za učenje Slovenskega jezika. Večne sanje, neuresničene želje, garanje čez mero to je Avstralija! Razen nekaj materializma povprečni Avstralec nima veliko, njihove plače so primerljive našim, Avstralski dolar je močno podcenjen napram Evru. Šele nekaj let ima Avstralija penzijski sistem kot ga imamo mi. Povprečna razgledanost povprečnega Avstralca je primerljiva razgledanosti Američanov. Zelo odtujena družba, kjer velja v glavnem denar in zabava. Vprašajte katerega koli Slovenskega emigranta iz Avstralije če je slišal za največjega pesnika Slovenske emigracije Berta Pribaca, ne boste dobili odgovora. So pa Avstralke precej patriotske, kar dokazuje body painting slika! Koliko Slovesnkih žensk je pripravljenih pokazat poslikane gole joške v Slovenskih barvah in z Slovensko zastavo?
Ko je na predvečer vstopa v Evropo 30 aprila 2004 pred Novo Goriško občino pozirala poslikana gospodična z evropsko poslikanimi joški, je imel Novo Goriški župan  zadovoljen nasmeh. Končno ena, ki si upa?
Žal pa Avstralke raje prisegajo na vibratorje kot na dober partnerski sex.
In še v nečem se Slovenci razlikujem od Avstralcev:
Ljubimo počivanje

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !