Kako ji povedati da mi je všeč

Resnici na ljubo, tudi če mislim na limonado, pomanjkanje časa in trenutno nezanimanje za ženske ne morem mimo njenega nasmeha, nekoliko nesrečnega izraza in usode. Brez skrbi, ne težim ji, še na pijačo je nisem povabil, po vsej verjetnosti je zasedena. Je le eden od obrazov, z katerim se pogosteje srečujem, in upam na srečo. Do randijev mi ni, do osvajanja tudi ne, vendar prvi korak bo treba. Ali pa tudi ne? Medtem ko me vročina stiska, in bloganje razveseljuje, veliko premišljujem o usodi. In pomislim, da bo nekoč prišla ta prava princesa, ki ne bo rekla ne? In ob misli na otroke raje hitim počasi, a leta tečejo. Pomislite – otroci 10 dnevne vojne rojeni 25 junija 1991 imajo danes 17 let in v veliki večini že partnerje. Jaz jih imam 42 in se mi še vedno ne mudi. Raje kot na ženske mislim na dopust ki se bliža, na vse tiste dobre radosti, na vse moje objave. Svet je okrogel, še vedno se vrti – le meni se od vročine že malce vrti. Pri ženskah je pač tako, če ne povabiš, se nič ne zgodi, in tudi če se, najverjetneje reče ne. Katera pa bi se zanimala za političnega satirika ki ima črno ljubico ( tipkovnico ) ki ima veliko idej?

Ostajam optimist, čeprav je vročina neznosna, in imam sem in tja koncentracijske težave. Vendar poskusiti ni greh tudi če deklica ki ti je všeč ni ravno manekenka, prej povprečna in v množici neopazna. Kaj pa starostna razlika, boste vprašali. Večina mojih sošolcev z srednje šole ima že odrasle otroke, vendar tudi samski stan ni slaba zadeva. Zvečer si v ljubem miru pogledaš dvd film ki ti je všeč, in namesto 200 evrov za plenice raje daš za 22 inčni lcd monitor. Ker so moji uspehi nadpovprečni, verjetno ne bom dobil nadpovprečne ženske? Kaj pa oboževalke? Z njimi zaenkrat nimam težav čeprav sem javna osebnost. Raje kot teorijo imam dejanja, verjamem v prihodnost, in ker življenje ni cvetoče polje kot pojejo Hazardi moram biti zadovoljen z tem kar imam!

Ničesar ne obžalujem, tudi ko me kakšna srečno poročena vpraša kje sem bil ko me je osvajala. Vsekakor na dveh nogah, vsekakor sem pripravljen tudi na ljubezen. Če bo ta prava seveda. Komunikativen kot sem, mi ne bo težava pogovor, o sexsu pa kasneje. Avanture me nikoli niso zanimale, resna zveza! In dobra stran samskega stanu so večeri pred monitorjem! Je pa še en pogoj – nobenih očitkov, popolna svoboda partnerstva in iskanje napačno postavljeni vejic? Ker verjamem da so tudi take me prihodnost ne skrbi, zaenkrat pa ostajam pri širokem nasmehu in upanju! Mogoče pa je ne bi bilo slabo povabiti na pijačo ( če ne bo rekla ne ) kaj pravite?

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Kako ji povedati da mi je všeč”

  1. alice pravi:

    fajn blog

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !