Krožec za spremembe. Ko sem prišel pred hotel Hilton, je to postalo zelo očitno!

Nikoli nisem bil pristaš kakršne koli politične opcije, ne bom pa trdil da nisem simpatizer. Ko sem včeraj obkrožil odgovornost za spremembe, po tehtnem razmisleku, se danes počutim nekoliko spremenjenega. Važno da smo se Janševine rešili, Bajukovih je za pometanje volilnega praga nekoliko škoda. To je cena demokracije, in stranka ki reže koalicijsko kot salamo je končno vsaj začasno pristala na smetišču zgodovine. To da bo še naprej delala red v parlamentu in rogovilila v to ne dvomimo, vendar je bil še vedno aktualni premier okoli 9 zvečer vsaj pri prvi izjavi malce pod šokom. Rumeno plavi so pričakovali tesno zmago, a namesto velikega poka šampanca in huronskega vzklikanja tišina, ki je bila odmevna.

Zato pa je bilo toliko veselejše pri Pahorjevih, ob grenkem spoznanju, da utegne pridobljeni procent precej načeti emigrantska podpora ta pravim. Kdo to pravi? Zmaga sd bo v promilih, vendar bo to zmaga, in predcedniku države Danilu Turku ne bo preostalo drugega kot podeliti mandat relativni zmagovalki  Socialni demokraciji. Bo kaj bolje naslednja 4 leta?

Zame osebno ne veliko še vedno bom moral delati, tako prvo kot drugo službo.

Si bom zapomnil zaključen mandat Janševe vlade kot občanom prijazne državne uprave. Do osebne v 10 minutah je rekord, in tukaj vse čestitke odhajajočemu ministru za javno upravo Virantu!

In ko smo že pri grehu, prav prijetno se je z kakšno pregrešno in radodarno bejbo pregrešiti. Danes so dovoljene sanej, jutri bo nov dan. Bo pa zanesljivo kosilo v nakupovalnem centru. In bndante ( spodnjice ) so danes 20 % znižane. Se pravi in kdor pravi da to ni res laže nam ne gre slabo.

Kljub polarizaciji, za odtenek preveč rdeči barvi in Banderi rossi nam gre na bolje. Če tega trenutno ne občutite vas lahko potolažim

Največ boste spremenili če boste sami kaj premaknili. Jaz sem z podpisom tretje avtorske pogodbe to naredil. In kaj boste vi naredili danes zase?

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Krožec za spremembe. Ko sem prišel pred hotel Hilton, je to postalo zelo očitno!”

 1. Darja Darja pravi:

  Vedno je na koncu človek odvisen samo od sebe… :)

 2. Martin pravi:

  Virant je bil car. Kot plebejec bo smešen.

 3. lordwales pravi:

  Strinjam se. vsak minister ne glede na bavvo je car. Ostali pa smo plebejci in smo zadovoljjni z malim kar imamo.

 4. Luka pravi:

  Ha smeh … ma sej tako nekateri so bili dokaj v redu.

 5. Tomac pravi:

  Viranta je tudi meni žal, čeprav nisem z njegove politične strani. Res strokovnjak na mestu. Kapo dol…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !