O lepih željah in ljubezni

Da so želje eno, realnost pa drugo so vedele že generacije pred nami. Da cagav fant nikoli ne bo pri punci spal – to so tudi vedeli povedali. So pa Američani po 2 svetovni vojni love date nadgradili v sex date  - je pa res da se prave in romantične ljubezni začnejo z love date. Ne glede na širino lcd monitorja je treba na zmenek še vedno iz sence monitorja. Kljub nekoliko žgečkljivi vsebini, ki utegne prilesti na monitor če tipkamo nekoliko manj standardne naslove.

Vreme nam ga svira. Pa mi ni bilo drugega kot v deževnem dnevu v Hotel Hilton ( Novo Goriška knjižnica ) in mi je uspelo si sposoditi starejši cd Nece Falk. Na cd je tudi njena legendarna skladba Dravski most. Problem je le, če imate ronatični zmenek na tem mostu srajca Mura! Presenetil je seveda spet kot že velikokrat Mariborski župan Kangler:

 

Če Šrot proda Mercator tujcem, se lahko izseli iz Slovenije!

Če se še spomnite njegove izjave o prodaji Večera Delu se lahko malce zamislimo.
Kaj pravzaprav Kangler hoče povedati z takimi radikalnimi izjavami? Mogoče ne obvladuje razmer v Mariboru?

Kako je že z pritožbami Mariborčanov ki jih je zapel zbor za pritožbe? Pa pustmo politiko, vrnimo se raje k nekoliko žgečkljivim temam.Kot smo že povedali samo dobre želje ne pripeljejo do vašega ljubimca ali ljubimke. Je pa res, kdo bo pa naredil prvi korak?
Bo veza ali naveza? Seveda ga čez samski stan ni, saj veste kako je če ste tako zaljubljeni da slišite še travo rast! Vsi seveda od ljubezenske veze pričakujemo preveč – pa smo razočarani ko pride do drobnih spodrsljajev, nesoglasij, nerazumevanj in skokov čez plot. Pa še res je: Sosedova češplja lepše diši od vaše najdražje, a kaj ko vaša najdražja zve za skok je precej grmenja in treskanja. Če ste samski teh težav ni.

 

Neca Falk poje: Fanta si sama našla bom, samo da za to ne zve moj mož! Ona že ve, vemo pa da je zunaj mrzlo in daje prijetno na toplem. In da ne zve vaš mož ali žena ne skačite čez plot! Ne varajte in verjemite v iskreno ljubezen, poštenost in odkritost. To je vse dragi moji teorija za prakso pa moramo poskrbeti sami

 

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “O lepih željah in ljubezni”

  1. kamper kamper pravi:

    Če varaš se prej ko slej zavariš :lol: to je kot pribito :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !