O sneznih možeh in snežnih deklicah

» Če sneženemu možu vtaknete korenček namesto na obraz malce nižje , utegnejo biti dekleta užaljena. One bi raje videle eno češpljico spodaj. Samo potem bi to bila snežena deklica. »

 

Z snežnimi možmi in deklicami so težave, prav tako z korenčki in češpljami, da ne omenjamo vsakdanjih težav. Ki ji rečemo kriza indentitete. Saj bi, pa ne bi, pa nas noben ne pokliče?
Zunaj mraz, sneg, burja in obetavne pesnice. Težava pa je v tem, da že po enem verzu preneham brati. Ugotavljam, da pesmi niso nekako zame, glede na izkušnje so še najboljše novinarke.

Če ste te dni preklinjali zasnežene ceste, in obstali na kakšnem klancu ste verjetno sanjali o domu, sladkem domu. In objemu svoje najdražje  - najdražjega ob toplem kaminu.
Veliko lepša idila kot zmrzovati v avtomobilski koloni sredi zaledelenega in zasneženega klanca. Saj veste, kako je z tem, če preveč drsate, lahko nadrsate.

 

In Neca Falk poje:

 

Vse besede so zaman, z novo žensko je nov dan!

Dragi moji bliža se čas, ko bomo spet vrteli legendarno romantično komedijo samo ljubezen in se spet spraševali, kje je bila naša sanjska ženska ali moški letos?
Zgodil se bo tradicionalni bložič, Miklavževi in Novo letni sejmi, in veselo okrašeni nakupovalni centri. Brezmejni nakupi so samo nekaj korak stran od nas, vendar kljub odloženemu plačilu je potrebno enkrat na mesec vse plačat.

 

Mislim pa, da bomo blogerji in blogerke nekoliko lahkotneje zakorakali v novo leto – nenazadnje smo tudi državljanski novinarji. In mnogi tudi javne osebnosti.
In če boste za silvestra spet doma, bo silvestrski post najboljša oglasna deska za klub osamljenih src. Če se prej ne bomo zasebno dogovorili z kakšno postavno ali postavnim!
Verjeti v ljubezen je vredno, in samo ljubezen premaga ovire vse. Ne glede na vse recesijske ovire smo blogerji najmočnejša civilna družba – in prav je tako.

Pišemo o stvareh, ki zahtevajo dejanja, in opozarjamo na zamolčane zadeve.
In še majhen nasvet: če vam je škoda 30 Evrov za dan smučanja, je to dovolj denarja za romantično večerjo v cenejši restavraciji

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “O sneznih možeh in snežnih deklicah”

  1. monnika pravi:

    sm noooora na sneg!! i love it, i love it, i love iiiit!! ampak vedno k to omenm mi tamau ponuja lopato da bi šla dvorišče skidat :D
    a ni neki najlepšga k se zjutri zbudiš in je use belo… nikjer tistga blata, usa umazanija je skrita pa še ta tečna soseda se je pred mrazom u bajto skrila :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !