O osamljenosti in stokanju ter tarnanju glede in okoli iskanja sorodne duše

Resnica pa je ta da samske ali pogojno samske ženske zelo rade mailajo, pa tudi za randi nekako pristanejo, vendar je iluzija pričakovati da ti bodo samske v primernih letih dale kar tako gsm številko. Ženske ne vabijo, ne dajejo gsm razen v redkih primerih pred randiji, čakajo da moški osvaja. Nekatere pa preprosto ne iščejo, in se vdajo v usodo. Da pa se neka ljubezenska zveza zgodi, je potrebno kar nekaj druženja, se vam ne zdi? Glede da sem pri vseh bivših prijateljicah fajn zamočil, in ostal na suhem, se pravi zvisu se bi lahko že kaj naučil. Kdor preveč zbira, nazadnje nima kaj izbirati. Dodatni hendikep je življenje na podeželju, ki je romantično, a precej oddaljeno od mest in nakupovalnih centrov, kjer je možnost za ljubezenska srečanja večja.

 

Ja, zakaj pa nisi šel na bložič, na srečanje decembra no ja, še dobro da nisi šel, in tako naprej. Danes pa je spet Silvesterski večer. Helenca sicer pravi naj jo ne sprašujemo kam zvečer za Silvestra in da ni nič jezna. Se je udala v usodo? Ali pa se ji preprosto ne da. Glede na to da ljubezen prinese tudi otroke točno okoli 9 mesecev od nezaščitenega spolnega odnosa ( mogoče kakšen teden več vendar za mnoge strastne ljubimce prezgodaj ) res z iskanjem sorodne duše ni za hiteti. Velikokrat pomislim na tiste 2 ali 3 sošolke iz srednje kmetijske šole ki so bile že v tretjem letniku lepo okrogle. Jaz pa takrat skoraj pojma nisem imel o nadkolenčnih zadevah. Ja, tri prste nad kolenci so luštne zadeve, samo 9 mesecev kasneje………………

 

Torej je edino upanje samskih moških da gredo na zmenek, pa bo kar bo. Več kot ne bo. Me je pa danes v službi obiskala znanka iz konca 80 let. Takrat z Ljubljano nisem imel nobenih težav, prijazno sem jo povprašal če je poročena, ni  - naprej pa nisem spraševal. Brez skrbi, ni moj tip, menda niti en bloga, oh in prejoj, to je še hujše kot ena mojih bivših Uršk ki menda niti računalnika ne uporablja. Kaj ne rečem, čudna so pota gospodova!

 

Sicer pa Silvestrskih žurov na prostem že zaradi petard ravno ne obožujem, tako da se bodo določeni ukrepi z moje strani glede in okoli iskanja sorodne duše nadaljevali po novo letnih praznikih, ko se bo petardna fronta v Ljubljani umirila. Menda je Ljubljana še vedno naše glavno mesto, čeprav imam glede bližine Trsta občutek da je Trst naša prestolnica. Brez skrbi, na Italijanke še ne padam.

 

Kar se da družaben, sproščen in žurajoč skok v Novo leto 2009

Želi vsem bralkam in bralcem teh vrstic Lordwales

 

 

 

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “O osamljenosti in stokanju ter tarnanju glede in okoli iskanja sorodne duše”

 1. Žogca pravi:

  Veš, kako je? Takrat, ko si resnično želiš moške družbe, greš. Z veseljem hodiš na zmenke. Če ženska ne hodi na zmenke, tega ne želi. Pika. Pa je vseeno lahko žalostna, osamljena, razočarana, pač, zaradi kakšne slabe izkušnje. To pa ne pomeni, da … Če sem žalostna, ne pomeni, da želim moškega, ki me bo naredil manj žalostno. Ne vem, če sem bila razumljiva.

 2. Uršula pravi:

  temu se pa reče, da si bojazljivec ….
  zbrisal si oba moja komentarja, spremenil zapis, samo zaradi tega, ker sem te vprašala, zakaj si mene omenil …

 3. lordwales pravi:

  Nisem bojazljivec, da ne bo kakšne pomote.
  Gre se za to. Napisano izjavo od tebe nisem preveril,
  in očitno zamenjal z neko drugo osebo.

  To se dogaja ob hipeprouktivnem pisanju,
  in se ti za storjeno opravičujem.

  Ob vsej previdnosti se mi dogodi zatipkanje,
  kljub temu da vsako zadevo preveril. Pa je očitno
  nisem

 4. Uršula pravi:

  No no, tega pa ne kupim.
  Omenil si me in moj blog, potem sem te vprašala, si mi odgovoril, sem jaz odgovorila, potem pa si brisal moja oba komentarja, komentar, ki se je navezoval name, pa moej ime in moj blog, pa še cel odstavek…
  zdaj pa tako pišeš, kot da si se za besedo zatipkal.
  A saj je vseeno, saj opažam, da se dostikrat tako zatipkaš, da omenjaš ženske, kot da bi imel kaj z njimi, pa v resnici nimaš.
  A to je tvoja stvar, ne moja …
  Ženske pa tudi znamo brat, ne samo pri sebi, ampak tudi pri drugih ženskah …

 5. lordwales pravi:

  Ženskam se ni dobro zameriti, vsi izgovori so zaman, če napako narediš. To dobro vem, in da fiktivno pisanje o ženskah oziroma sanjarjenje je daleč od realnosti.

  Kot vidiš, ne pišem samo o ženskah,
  in se trudim ne glede na vse moje objavljive uspehe ostati skromen.

  Definitivno ap z nobeno blogerko o kateri sem kaj pisal nima nič. Saj jih še videl osebno nisem. Očitno pa so ženske blogerke moj literarni vir navdiha. Sem vsel, da sva to zadevico razčistila…………………

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !