Uspehi se vrste vrste v nakupovalnih centrih pa se kljub recesiji daljšajo

 

Ali se daljša tudi moj nos, ko tam iz tedna v teden v teh katedralah potrošništva visim, a kaj ko so z mano vsi tam zaposleni tako zelo prijazni in cene tako pregrešno vabljive.

 

Ravno po zaslugi tega potrošniškega raja moja zbirka dvd  originalnih seveda že presega vrednost mojega pod miznega ventilatorja. Ki pozimi uspešno greje, poleti pa tud. Ker pa hrani kar precej podatkov in prihrani kar nekaj papirja ob upoštevanju dejstva rezervnih kopij seveda. Te dni je veliko govora o Valentinu, ki naj bi odklenil ključe do korenin ( Slovenska različica ) in ljubezni ( Ameriška različica ) in nasvetih  kako govoriti bejbam na randijih, da ne zamočimo in ga kasneje lahko namočimo.

 

Resnici na ljubo pa mi ne to ne naslednje leto ni do naraščaja v stilu  dragi saj sem se zaščitila, pa se je zgodilo. Ker iz Štajerske prestolnice prihaja novica o zelo pomembni zadevi: Po ne vem koliko letih se bodo če so se že kdaj podelile aforistične nagrade. Rekli boste, kdo pa sploh še piše aforizme v Sloveniji? Verjemite ali en vseh Slovenskih aforistov in aforist na čelu z Žarkom Petanom nas je čez 500! Če se vam ne da brat zbirk aforizmov, ki se najlažje dobe v knjižnicah, manj pa v knjigarnah, nas lahko vsak teden berete v Totem listu. Toti list kljub recesiji še vedno skrbi za zajebavanje pozicije in opozicije pa tudi do družbenih tem je kritičen. Politična satira. Da se vsaj malo nasmejemo ob vseh napakah in aferah naše vrle politike. Res je, tega političnega cirkusa razen na volitvah en moremo spremeniti, vsaj nasmejemo pa se lahko na račun politikov. Če nam že izstavljajo račune za njihove politične napake. Napak je razmišljati, da je napak če jih malce ne zasmehujemo. Kdo pa je kriv za vse težave v dolini Šentflorjanski če ne politika? Ali so mogoče delavci, ki še za wc nimajo čas. Čas imajo predvsem za delo. Za nagrado pa dobe miloščino ki jo še vedno imenujemo plača. Nekam tanka je, komaj kaj večja od tistih 200 Evrov ki naj bi se jim naši politiki odrekli. Da pa bi politki stradali to pa ne. To lahko v njihovem imenu počne ljudstvo. Nekaj pa me vseneno skrbi: Vrste v nakupovalnih centrih se daljšajo. Pa v teh vrstah še nisem opazil nobenega politik ali znane Slovence. Oni verjetno nakupujejo po internetu, saj bi ljudstvo lahko od njihovih zlatih kreditnih kartic dobilo zlat nasmeh. To pa je že druga zgodba v nekem drugem filmu.

Nam zastonj za rtv naročnino servirajo Petelinji zajtrk

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Uspehi se vrste vrste v nakupovalnih centrih pa se kljub recesiji daljšajo”

 1. drmagnum drmagnum pravi:

  Nam navadnim smrtnikom recesija ne more do živega, samo obremenjeni smo pa z njo.

 2. vlatka vlatka pravi:

  drmagnum,

  ali še to nismo, itak se vsak dan borimo za vsakdanji kruhek, hehe :D

 3. vlatka vlatka pravi:

  lordwales,

  verjetbo imaš prav: politikom nosijo na dom, sicer bi se znalo zgoditi, da bi bili v duskontih popljuvani :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !