Ne pričakujte čudežev. Smo na začetku recesije.


 

Mene trenutno jezi moj podmizni grelnik in ventilator, ker se je odločil da ne bo avtomatsko vrtel cd in dvd. Njegovo odločitev spoštujem, se pač ročno požene.Peace of cake. V veliko žalost računalniških trgovcev povem, da mi mašina po več kot treh letih odlično dela. Celo prvo Mini digital video kaseto je brez težav presnel direkt na dvd v flay načinu.

 

No vidite, če bi bile v našem realnem življenju težave tako minimalne kot pri pod miznem prijatelju, ki nikoli ne reče ne. Težave pa se začenjajo in končujejo pri ženskah. Pravzaprav neke šanse na lokalnem nivoju naj bi imel, a mene bolj zanima globalni vzpon. In pravzaprav se mi nikamor ne mudi. Mudi pa se Marjanu Podobniku. Ne preveč sposobnemu politiku radikalnih potez, ki se trudi Slovenijo spet zavrteti proti Kokobelu. Da ne bomo rekli Balkanu. Verjamite mi, privarčevali boste, če ne boste šli na referendum o dolžini oslove sence. Zaščitni ukrepi proti Hrvaškim apetitom do naše zemlje so sprejeti. Zato dovolj cirkusa. Ne razume, zakaj moramo vedno imeti neke cirkusante, da nam kvarijo mednarodni ugled.

 

Kdo pa bo množično tekal na Hrvaško čez nekaj mesecev če ne ljubi Slovenaci? In Hrvati bodo spet do jeseni oziroma konca sezone pozabili na vse obmejne, Piranske in direktne dostope na odprto morje. V času sezone jih bodo zanimali predvsem Evri po turističnem tečaju. Zdaj Hrvaški kuni ki se približuje 8 kunam za Evro ne gre najbolje, v času sezone pa se bo turistom menjalo 6 kun za Evro. Evo to vam je matematika, vsaj v turizmu so naši bivši rojaki uspešni. Po in pred sezono se pa dajemo zaradi dolžin oslovih senc. Koliko v resnici so Hrvati na naši in mi na njihovi strani? Vse ladje, ki plujejo po Piranskem zalivu brez težav zaplujejo in odpljujejo na odprto morje. Zaščitne ukrepe smo sprejeli, hladen tuš bo vladni varčevalni paket, ki nam upam ne bo padel na glavo.

 

Nekje v daljavi pa odmeva Kokobel, Telekom, leteči bik. Vse to je poleg poslanskih mandatov manj sposoben od bratov Podobnik bil. Za ministra je dober njegov sposobnejši brat. Ki ko se je drl na mitingu na Dragoniji ni dobro slišal. Pa je tudi on imel težave z Hrvaškimi policisti tam kjer se je njegov brat drl. Za Marjanom Podobnikom ostajajo nedokončani in zavoženi projekti.

Prav ste slišali – Kokobel!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !