Nekaj nagajivih misli

 

Mislim, a sem prav rekel razmislil, danes ni neke ta prave kondicije za pisanje. Pravzaprav mi že cel teden ni prav preveč jasno, kako je možno dobiti bonus v vrednosti 0,05 Evra. Očitno je, in kljub zanemarljivemu znesku ga bom unovčil. Nadaljnji problem moje pisoče hiperprodukcije je, da se ne spomnim vsebine prejšnjih postov, kaj šele pred prejšnjih.

 

Kot sem že povedal  - lokalno kulturno dogajanje na lokalnem domačem terenu prepuščam mlajšim, sam pa sem se satirično in literarno preselil na Štajersko. Tako da pri najboljši volji nimam pojma, kaj pri Zlatem čolnu počnejo. 17 marca bodo zmogli tudi brez mene. Tele marketarji so očitno obupali nad mano saj mi že od zadnjega dopusta dajo mir. Nad ne izhajanjem Blogorole sem se sprijaznil. Pa tako dobro smo začeli. Vsem medijem z izjemo Večera gre slabo. Po podatkih oglaševalske zbornice je Večer najmanj zgubil naročnikov in največ naročnikov pridobil. Zakaj ni potrebno pojasnjevati. Časopis, ki ceni drugačnost in da vsakemu, ki se potrudi in je kvaliteten možnost,  se ne boji prihodnosti. Največ so izgubile Slovenske novice. Glede na njihov nivo se niti ne čudim.

 

Glede žensk je vse nekako na stand by. Ker pa je ta blog precej bran, se za oboževalke ne bojim. Če k temu dodamo še Štajersko turnejo, ki se bo zgodila do poletja potem bo oboževalk celo preveč. Kriterijev glede žensk ne glede na drugačna mnenja nisem znižal. Recesija me ni prizadela. Pravzaprav ženske  ki
se zanimajo zame točno vedo kje sem, meni se nikamor ne mudi.

Glede referendumov, posebno takih o oslovi senci nimam najboljšega mnenja. Tudi kaj se dogaja na Primorskem dnevniku in Primorskih novicah me ne zanima več. Saj če prav pomislim se mi z novinarstvom ni treba več ukvarjat. Se raje z politično
satiro. In z Borisom Pahorjem, dragi moji sva bila na isti dan 3 januarja v pismih bralcev v Večeru, čeprav s ene poznava. Osebno zelo cenim enega največjih Slovenskih pisateljev, ki pove vsem kar jim gre brez dlake na jeziku. In če še ne veste  - jaz varčujem že od leta 2003 rentno in vsem zavarovalničarjem z ponosom povem: Mojega denarja videli ne boste! Osel gre samo enkrat na led – lordwales pa se tankega ledu izobiba. Edini aspirin proti recesiji je pošteno delo in rentno varčevanje.

 

In še nasvet tedna:


Ne klanjate se preveč, ker lahko pozabite na sklanjanje.
 
 

 

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Nekaj nagajivih misli”

  1. drmagnum drmagnum pravi:

    Nasvet tedna mi je všeč. Da pa je potrebno varčevati na vsakem koraku pa se zavedam tudi sam že zelo dolgo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !