Butec in Butec. Kaj je lahko sploh še bolj butasto?

 

Bolj butasta je lahko še nadvse nadležna recesija, ki poleg zloma borze lomi še vaše in naše prihranke. Današnji ponedeljek sicer skrajno upajoče veliko obeta – nadvse primerno znižane kumarice pri Stričku Hoferju ( navali narod )  in vsaj 5 % popust v Merkurju ( če imate srečo je lahko tudi 90 % )

 

Ker je jutri dež, je današnji dan vredno izkoristiti za pohode v naravo. Regrat na Primorskem že lahko nabirate. In ko greste v naravo, nikar ne razmišljate zakaj že tri mesece ni blogorole. In kdaj boste oziroma bomo dobili neizplačane honorarje. Pozabite. Oprimite se bolj oprimenljivih zadev, svoje službe in časopisov.  To je gvišno.

 

Izgubili smo še en tabloidni dnevnik. Indirekt. če prav pomislim,ga niti enkrat nisem kupil. Zakaj pa bi ga mogel? Podobne rumene solate je na internetnih portalih kolikor hočemo,in še zelo poceni je. Le zabeliti z kisom in oljem je ne moremo. Medtem ko žerjava Eda centra v Novi Gorici čakata na boljše čase moramo preživeti trenutne. Se za trenutek zamisliti, še bolj podrobno brati prospekte trgovcev in se vprašati:Koliko smo privarčevali danes? Pravzaprav koliko prihrankov imamo.Medtem ko ponosa Slovenske ekonomije Istrabenz in Mip toneta.
Toda to je zgodba, ki razen tam zaposlenih in lastnikov in bank ne zanima nobenega. Se bodo Slovenske banke zaradi izgub stoletja sesule? Ne bodo se, bodite brez skrbi.naši in vaši prihranki so varni. Kljub temu da se Slovenci in Slovenke še vedno delimo na naše in vaše.

 

Naši imajo naše spomenike, vaši pa njihove. Bo kaj z spravo? Dobra novica teh dni je, da je trava že dovolj ogreta za pregrešne užitke. Poleg zaščite pazite da vas ne zalotijo. Ljubezen je očitno tista stvar ki ne pozna recesije. Vse ostalo pa jo. Ni ta recesija butasta? In zakaj jo moramo ravno reveži plačevati? No ja, vsaj vrtnarska sezona začenja, če boste te dni prekopali in posadili vrt bo že maja solata. Ki jo boste lahko zabelili z kisom in oljem. Rumene solate bo tudi v prihodnosti na pretek.Rumenilo. In če pomislimo na legendarna butca,ki jim nobena stvar ni šla od rok.Niti masaža skoraj nagih bikini tekmovalk na turneji.sanje o grupnem pohotnem sexsu so moška fantazija,ki jo postavi na realna tla ostro oko najdražje. Mogoče je sex tja do upokojenskih dni z eno in sito monoton. Pa se vam ne zdi da je tudi tv nacionale monotona. To pa je že druga zgodba.

 

Namig tedna:

 

Če se vam zdi da je že pomlad ne nasedajte snegu ki v bolj mrzlih delih naše države še vedno ustraja. Pojdite vsaj za en dan na jug. Tam je prijetno toplo za sprehode

 

 

 

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Butec in Butec. Kaj je lahko sploh še bolj butasto?”

 1. barbiblond barbiblond pravi:

  Še bolj butast je termin: ob pol enajstih zvečer? Za kere butce le, otroci pa morajo spat.
  Pa še ena dobra novica- tudi na s Sl. je regrat že goden…

 2. noah noah pravi:

  Vidiš,Butec in Butec bi bila pravšnja za naš parlament,prepričan sem,da bi se jima ponesrečilo in bi tudi kaj koristnega tam storila :lol:

 3. lordwales pravi:

  Eden od številnih zapisov, na keter sem pozabil. Hvala Kamper, da si mi osvećil spomin. Kaj je pravzaprav še lahko bolj butasto?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !