Vseh recesijskih muk nas lahko rešijo preiskovalne komisije

Današnja službena pot ( dvopomensko) je bolj križev pot naše opozicije. Pa so sploh gledali legendarni film Kusturice Oče na službeni poti? Ker če bi  - ne bi kvasili takih. Kaj je nek poslanec rekel na službeni poti? Rekla  - kazala. Dorekla – pokazala. Babje čenče in vogalne novice. Na vsak način dokazati premieru Pahorju dokazati da on ni pravi. Da so oni na pravi poti. Smer pa so že zdavnaj zavozili. Izbrisani  - ubrisani!

Vsa izbrisana zgodba Slovenske plavo rumene demokracije ima samo en cilj: Sesuti Pahorja. Z pomočjo izbrisanih. Službene poti so drugotnega pomena. Bolj mašilo za maratonsko sejanje izredne seje državnega zbora. Ki jo je koalicija na srečo zaradi poslovniških napaka skrajšala. Najboljšim demokratom ni mar kriza, oni bi radi oblast. Počasi še tri leta in pol bo treba počakat.

Ves ta službeni štof edine prave stranke pri nas ni vreden niti politične satire, kaj šele resne razprave. Kajti z to sejo je JJ dosegel dno. Nižje ne gre. Nekaj minut sem ta cirkus gledal, Župevčeva in Anderlič sta razumsko in dostojanstveno povedala bistvo. Oni ko gube se ljute poje Balaševič! Ne glede kdo nam vlada bomo morali še vedno delati sami. Medtem ko neizvoljeni izvoljenci ljudstva lahko še celo leto uživajo na državne stroške.
kaj pa na to lahko rečejo odpuščeni delavci ki so mesece brez plač? Očitno JJ danes ni opazil potona Istrabenza ki je tako nizko da samo še uradno kotira na borzi. Ni opazil zloma ponosa Primorske Mip živilske industrije? In ni opazil, da politične projekte, tako leve in desne plačuje ljudstvo? Edini ki je v tej zgodbi pameten je Šrot. Dovolj ima precedovanja ljudski stranki!

Brata Podobnik se vračata v velikem slogu. Resnici na ljubo – službene poti so vedno. Toda če bomo poslušali moraliziranje plavo rumenih o čem se sme na službenih poteh govoriti bomo nižje kot banane republike. In če k temu dodamo še sexsizem Koroškega deželnega glavarja ki je svet razveselil z izjavo: Ženske so preveč občutljive za politiko in ob 10 zvečer rade kuhajo juho je šel malo mimo. Kot danes plavo rumeni. Nič nimam proti njim toda argumente imate slabe. Ker je edini argument kriza ki nas stiska. Kaj  so izginili volilni dodatki in vse ostale brezplačne obljube pred volitvami. 4 let ste imeli čas in popolno oblast. Pa se je ljudstvo odločilo za odgovorne spremembe. Rekorda gospodarska rast je poslal 4 % nižji bruto družbeni proizvod. Rekordni proračunski presežek pa proračunski primanjkljaj. Kaj bo Pahor še tri leta in pol izsiljevan z obstrukcijo in izrednimi sejami demokratov. Partnerska ljubezen pa je trajala le kakšen dan…………………………………….

Namig tedna:

Če imate vseh teh izrednih sej dovolj nikar ne glejte tv nacionale. In nikar ne dajate demokracije na pranger. Vse se vrača vse se plača!

 

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !