Uradno v recesiji, uradno v zosu!

Končno nam je res odleglo – ko končno zvemo da smo tudi uradni reveži. Pred objavo Umarja o 4 % negativni gospodarski rasti smo bili samo neuradni reveži. Razlika je očitna, dejansko stanje enako. Vsi enaki, vsi enakopravni.

 

Bolj kot smo v zosu boljši časi so za politično satiro. Dnevno je toliko Štofa da bi z njim lahko na polnili strani vseh Slovenskih dnevnikov! Najbolj me je nasmejala legendarna izjava našega največjega pravljičarja med proračunsko sejo v parlamentu: Koalicija bi veslala samo z levimi vesli, zato se kar naprej vrti v krogu! Citat ki ne potrebuje komentarjev.

 

Filmski citat, ki je šel v zgodovino je iz legendarnega Srbskega filma Ko to tamo pjeva! Legendarni Čkalja.

« Ja bi to radio. I ja bi to sine. »

 

Očitno postaja, da je sex edina naša odrešitev od cirkusa v parlamentu.  Ob vseh gospodarskih težavah, brezposelnosti in recesiji so vse bitke za oslovo senco v parlamentu bob ob steno. Točno tako. Iskanje prave poti je naporno, pravo pot smo že zdavnaj zavozili, nova pot pa je prašen makadam. Zato je vredno verjeti ljubezni, in odkriti v množici kakšen ljubezniv nasmeh. Utrujeni smo od te politike, a brez nje ne gre.

 

In če se te dni sprašujete, kaj imata skupnega Bavčarjev milijardni puh in najcenješi avto na svetu Tara skupnega?
Imata prihodnost. Poplačila pufov Istrabenza in avta Tara se bodo lahko veselili šele naši vnuki. Lahko pravim. Lovi se kurje tatove. Tajkune pa pusti pri miru.

Gre pa nam kljub recesiji vedno bolje. Če varčujemo seveda. Depozitno in rentno. Dobra stran recesije je skoraj ničelna inflacija. Zato ni razlogov za pesimizem. Sploh če povabite simpatijo na randi. Zasebni ljubezenski dogovori se slej ko prej zbližajo z golo resnico. Je pa malce nerodno če golo resnico morajo naključni mimoidoči gledati. Vojarizem?

Je že nekaj resnice da sex preglasi vse politične težave.

 

Namig tedna:

Sezona sexsa v naravi pričenja.
Pazite samo na zaščito in da ne boste zaloteni

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Uradno v recesiji, uradno v zosu!”

  1. Drmagnum pravi:

    Pa saj seks pomirja. Tako naj se vsi mali vlagatelji Istrabenza seksa lotijo čim preje.

  2. Fuga pravi:

    Ja, pri taki gospodarski rasti še ni recesije! To pomeni, če seksa ni ravno za polne police na razprodaji, še ni vsega konec. Je kvečjemu bolje, če ga malo primanjkuje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !