Ne kupujte slamnatih delnic

Skupščina Istrabenza je lep posmeh pravni državi, ali z drugimi besedami: na milijardo Evrov pufa še pol milijarde ofra od ljudstva. Nič ne bo dragi Bavčar nihče na svetu ni tako nor da bo metal denar v luft. Upam da bodo vsaj oglase za skupščino v časopisu plačali.

 

Osel gre enkrat na led Istrabenz pa večkrat. In to na precej spolzek. Današnjih 15 jurjev Evrov prometa z delnicami Istrabenza je dovolj zgovornih. Istrabenzova holdinška usoda je čimprejšnji stečaj in takojšen Bavčarjev odstop brez odpravnine.
ker nam prihodnosti nihče ne garantira, je edina vrana naložba rentno in depozitno varčevanje in bančni prihranki. V bankah ne hranilnicah!

 

Nobenih delnic, življenjskih zavarovanj in podobnega slamnatega plevela. Če cenite svoj denar? Že pri vpisu delnic nkbm sem vsakemu ki me bil pripravljen poslušat povedal da mečejo denar v luft. In so ga…………………………………

 

Kdaj bomo Slovenci prišli k pameti? Kdaj bodo zavarovalnice nehale težiti na gsm? Dokapitalizacija Istrabenza! Slabše šale te dni ni mogoče slišati. To je kot nezasčiten sex z prostitutko. Časi so težki in hudi zato lepo prosim ne kupujte nobenih delnic. Če hočete sebi in državi dobro. Istrabenz holding in Mip sta pase.

Naslednja zadeva ki dviga pritisk so cene pošte Slovenije. Poglejte devizni tečaj in ugotovili boste da je najmanj 1 % višji od bank. Znamke bodo 1 maja spet podražile. Še dobro da vsa komunikacija poteka po mailih. Pošta Slovenije sicer trdi da izenačuje cene poštnih storitev z Evropskimi poštami. Pozablja pa da nimamo Evropskih temveč Balkanske plače in Evropske cene.

Me pa prav zanima kje so obljube vlade da bo tajkunom dihala za ovratnik. Od obljub da ne bo reprogramiranja tajkunskih posojil do dejanj je zaenkrat samo odstop Veselinoviča in zamenjava nadzornikov Nlb. Ki so uspeli sklicat skupščino Nlb kjer naj bi urejali zadeve. V glavnem Kramarjev milijonček. Ni pa mi jasno kako ga bodo prislili da bo ta milijonček res vrnil.

Namig tedna:

Evropske volitve se bližajo, in že zdaj lahko javno povem da je edina stranka ki sem jo pripravljen volit Socialna demokracija. Pahorju je uspelo nemogoče. Še vedno je na pol poti do pravne države a izvirni greh vseh tajkunskih težav je prejšnja vlada. Odgovornost za spremembe dragi Pahor se začne pri Kramarjevem milijončku. Še dobro da so Zaresovci malce povzdignili glas. Pravzaprav koga ščitijo pri nad nadzorni sveti? Kapital seveda. Delavce se bojim zelo malo ali nič

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Ne kupujte slamnatih delnic”

  1. Primus pravi:

    Glede “Kramarjevega Miljončka”. Če je podlaga za to njegova pogodba, potem je vsako jamranje in pozivanje, da naj denar vrne, pravzaprav pozivanje k nespoštovanju pogodbenih razmerij. Če je pogodba veljavna, jo je pač treba spoštovati. Pozivanje Pahorčka, da naj Kramar denar vrne je pravzaprav sporočilo: pogodba velja, dokler se jaz Pahor ne odločim, da ne velja. Pa še nekaj, Kramar (katerega sicer nikoli nisem imel preveč v čislih) je prejel milijon bruto, kar pomeni, da je država pokasirala približno polovico.

  2. drmagnum drmagnum pravi:

    Vse zahteva svoj čas. Upam samo, da se bodo razmere obrnile v korist nam državljanom.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !