Skoz okn sem gledal naravn okn

 

Svet premore samo en hotel, kjer skoz ta prav okn gledate naravn okn. To je seveda Hotel lek v Kranjski gori. Recesiji prijazen dopust. Žal pa ta pogled nekoliko kvari naravni podor v južni steni Prisanka.

Kakorkoli že dragi moji – zgodil se je moj 2 letošnji dopust, ko sem poskušal ne glede na moje Lordsko dostojanstvo kar najbolje preživeti zaslužen dopust. Odmislil sem vse probleme sedanje, celo nobena me ni nadlegovala, ne vem ali naj si to štejem v čast ali ne? Takole slabo polovico dneva sem prespal, ostalo polovico pa začenjal z dobrim fruštkom, mp 4 predvajalnikom in svežimi novicami. Notranje in zunanje politično težak teden, če pa temu dodamo še vse katastrofe je bil beg od problemom in tega norega sveta več kot upravičen.

Med standardnimi letoviščarji vikendaš, na turistična vprašanja pa niti slučajno nisem odgovarjal. A kljub temu ohranil dolg jezik, ki je prišel prav pri eni kramarki, eni trgovki in eni srečno poročeni ženski srednjih let tam nekje v vukojebini. Razen 2 cuckov in še enega ki mi je težil ob odhodu res najboljši dopust zadnjih let. Ves čas so bile finance strogo pod nadzorom, taksistka pa je bila ista. Menda je še samska. Pa se mi ni prav nič dalo. V Totem ta teden ni bilo nič, pa se nisem prav nič sekiral zaradi tega. Bo pa v naslednjih torkih.

Preštel sem digitalne slike, 370. 1 konkretni dan dopusta sem doživel razsvetljenje – kar se jasno vidi na sliki. Pomahal mimo vozečemu Avrigo avtobusu, kar šteje. Moje finance na trr računu so se vseh 7 odštevale, začelo pa se spodbudno: Z na datum točno nakazanim Večerovem honorarjem. Če temu dodamo še 75 % škontirano povratno karto za vlak dobimo budžet dopusta: Dobrih 100 €vrov. Nazaj se seveda vrnem z pozitivnim stanjem na trr računu. Kik diskont je v bližini, prav tako trgovina. Trenerka: 4.19 €vra majica 2 Evra. 8 parov nogavic manj kot 6 Evrov. In še recesiji prijazen hotel. Plačam 9 Evrov za celodnevno kopanje v bazenu, pa še zastonj internet in jabko. Tudi Gorenjske češnje konec junija niso slabe. Predvsem pa mir, za vzorec turistov ki so me samo 2 hoteli nekaj vprašat. Žal ni bilo nič. Ker moj čas je denar. To bi bilo dragi moji moje poročilo z dopusta, vrnitev v realnost je zelo realna. Toda delo nas osvobaja – tistega ki je to prvi izjavil bi mogli že v začetku 30 let prejšnja leta dobro zapahniti v čuzo!

Namig tedna:

Menda se jutri naš dragi vrli bivši premier in svetilničar Evrope res poroči z Zalo Urško!

Sicer res ne vem, če bo zaradi tega kaj bolj koristen za Slovenijo, sicer pa je dobro za Slovenijo da vsaj še 3 leta ne bo na oblasti.

To šteje!

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev na “Skoz okn sem gledal naravn okn”

 1. Rado pravi:

  Boš šel metat riž (za plodnost)?

 2. vlatka vlatka pravi:

  Pa saj sta lušen par. :) :)

 3. web_inspector pravi:

  Politika. Sama politika – kamor pogledam!
  Kaj, ko bi omenjenima dvema vsaj na poročni dan z njo prizanesli!?

  Ocena: (anti)reklamni zapis.

 4. kamper kamper pravi:

  Kar se tiče JJ in oblasti se ne strinjam ravno s teboj :lol: vsakemu,ki pride h koritu je namreč naročeno,da mora pojesti svoj delež in to velja tudi za sedanjo vlado :lol: fotka je pa super,spominja me na to,da marsikdo v gozdu ne vidi drevesa :lol:

 5. lordwales pravi:

  Pa zakaj bi jima prizanešal?
  Vsaj on je za dobro Slovenije naredil toliko kot jahanje krave.
  Pa brez zamere!

 6. drmagnum drmagnum pravi:

  Tudi razgled je vključen v turistični paket. Važno je da si se spočil.

 7. lordwales pravi:

  Spočil že – spočil. žal pa je vrnitev v realnost precej realna,
  danes pa namesto da bi šel na ohlajanje v bazen me čaka tekanje bo hipermarketih.

  A kaj – ko so nekatere cene prijetno nizke, moje trr stanje pa prijetno visoko.

 8. Stanka pravi:

  Pozdravljeni Tomaz! Skozi vase pisanje sem sla danes cisto slucajno in hvala za vse vase pohvale. Zanima me pa ZAKAJ V SLOVENIJI NEKATERI TAKO SOVRAZITE JANEZA JANSO? A IMA MORDA TOLIKO PUTRA NA GLAVI KOT GOLOBIC IN JANKOVIC IN SE MNOGI DRUGI?
  BERITE revijo REPORTER v ponedeljek, 17. AVGUSTA 2009 IN VIDELI BOSTE MOJE FOTKE IN MOJE RAZODETJE KAKO MISLIM IN KAJ MISLIM.

  POZDRAV
  STANKA GREGORIC
  MARIBOR

 9. lordwales pravi:

  Stanka pozdrvaljeni!

  Zelo vas osebno cenim, saj ste bili moja prva urednica Glasa Slovenije, in mi objavili moje aforizme v času ko me še pes ni hotel povohati glede medijskih objav.

  Kar se pa tiče vrlega JJ in njegove visoko dvignjene zastave, utegnejo biti z tem težave. Če ste brali zadno Mladino je desna Rosvita lepo priznala golobičevemu odvetniku za je bilo vse skupaj zrežirano. Golobiču noso ničesar dokazali, se pravi je nedolžen. Ulta pa podjetje Evrospkih referenc.

  In upam da opažate da se je v manj kot letu dni Pahorjeve levo sredinske vlade zgodil skoraj čudež. Celo tajkunske zgodbe je konec.

  Tudi mediji lažje dihajo in so svobodni. na reporter in reporterja Šturlo pa ravno ne bi prisegal. Raje na Večer in Mladin o in Delo.

  Z izrazi spoštovanja

  Lordwales

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !