Zarjavela ljubezen

 

 

Dragi moji, sladka bolečina ob spominu na vse bivše ljubezni, simpatije in zavrnitve z ženske strani nekoliko izbruhne na moji strani, kadar kakšno bivšo na kakšni ulici srečaš.Eno od teh v bivših zadnje čase nekaj pogosto srečujem – in kljub tesnemu prijateljevanju pred skoraj 20 leti sem hladen kot špricer.

 

Ženske so bile vedno zame nekakšna kodna enigma, in njihove kode razvozlati je bila vedno zame skrivnost. Vsakič, ko znova pogledam Dnevnik Brigit Jones se znova zamislim? Sem res v krizi zgodnjih 40 let? Madonca  - saj postajajo skoraj že srednja krizna 40? Bo treba spet ponavljat zaobljube?

 

No ja, jezik imam še vedno dovolj dolg – le primernih žensk nekako ni v moji bližini. In ko med vsemi temi skoki čez finančne ovire pomislim še na kakšen skok čez plot se izbira moje srčne lady res zmanjša. Zmenki utegnejo biti naporni, moj karierizem tud. Nobena ne rada čaka – posebno tiste starosti Brigit Jones!

 

Tik – tak tiktaka biološka ura – in kako to gre lahko poslušam pri sosedovih. Njim biološka ura sicer ne tik taka več, se pa otroški jok čedalje pogosteje sliši. Če pride še ta tretji bo veselo. Takole se raje držim samskega stanu, čeprav kakšna pisateljska muza ki se navihano muza ne škodi! Sanje so dovoljene, bomo pač šli še na en zmenek. O čem se bomo tam pogovarjali in o čem ne? O sexsu in službah vsaj na prvem zmenku raje ne! Mogoče o sajenju rožic? Ali pa bomo takoj navalili in šli v akcijo? Pravijo sicer da gola resnica potrebuje predvsem gola dejstva? No ja lepo počasi a kaj ko kar naprej ta tik – tak!

 

Če mi kdo še enkrat omeni ta ona – on mi gredo lasje kar pokonci. Tako slabo pa mi še ne gre. In danes ko kot ponavadi listam Delo je spet nagradna igra – glavna nagrada teden dni toplic tri leta? Če jo dobim se bo kandidatk da zastonj dopust kar trlo. A kaj ko te nagrade zelo verjetno ne bom dobil. Tako mi ostanejo družabne prireditve in stanovska združenja. V prvem in vseh naslednjih primerih pride posebno do izraza moja lenoba. Z veseljem pa odgovorim vsaki ki mi komentira ali piše. Samo lepo prosim ne pišite maila če ni ta pravi. Ker moj čas je denar!

Namig tedna:

Blogorola se v začetku septembra kot tiskana Blogorola vrača v velikem slogu! Ferdo piš

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Zarjavela ljubezen”

  1. bin pravi:

    Bin_ebi? ;)
    Pa ne bodi gorenjc! Vsaj srečko kupi, sicer ti še bog ne more pomagati. :twisted:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !