Radoživost in radodarnost ( esej o ženskem zgoraj brez )

Zagotovo so ženske, ki si upajo, čeprav jim nekateri napačno pravijo feministke, ne glede na pohujšanje javne morale pozabljajo obleči moderc. Nekateri mu pravijo tudi nedrček, njegova osnovna funkcija je da moškim očem skrije prsne bradavičke, in šele veliko kasneje: Pomaga ohranjat joške ne povešene!

 

 

 

Nekako tako kot se zmanjšuje interes ljubezenskih koruznikov za pregrešno drage poroke, tako narašča število žensk ki naokrog hodijo zgoraj brez v prozorni majčki ali pa še to ne. Zagotovo dobra novica, v tej težki recesiji, ki vsaj za trenutek odžene pogled od strmo padajaočih tečajev vseh vrst. Za tekstilno industrijo ne najboljša novica, za odrešene modrcev ali nedrčkov poleg prihranka časa še prihranek kar nekaj Evrov.

 

Naj se okolica zmrduje, opravlja in se morebiti celo nasmiha  take so med nami, ki si upajo več, mogoče celo kakšna vaša soseda? Govorice seveda so, kako je sosedov Korl šel z sosedovo Micko, pa ne koruze štret da ne bo kakšne pomote. Sta pač malo skočila čez plot in v izogib pretiranemu potenju to počela v oblačilih Eve in Adama. Imetnicam povešanih res ne pristoji, da naokoli skačejo brez modrca. A tiste ki imajo črvste, napete in lepo oblikovane poleg prej povedanega morebiti dobijo še kakšen bonus? Vse tiste zgodbe, kako postati direktorjeva tajnica in prepričati v večini moško komisijo to rajca! Pri tem bolj malo pomaga led hladno pivo ali še hladnejša limonada.

 

Kljub nekaterim namigom, da so tovrstne ženske lahke, in da se bolj slačijo kot oblačijo, so med nami. In vsaj po večini niso pripadnice najstarejše obrti na tem svetu. Obleka stane, dragi moji, pranje in likanje tudi, še kako prav imajo naturisti ki se naokoli sprehajajo kar nagi. Saj smo se nagi tudi rodili!

Kljub resnici da so proti poletju moška pamet in ženska krilca precej kratka je zagotovo najboljši doktor poleg zdravega in pohotnega moškega še radoživa in pohotna ženska. Primerno slečena seveda. Ker politika utruja, recesija še bolj, plače imamo slabe, potem je naša odrešitev samo še sex? Čeprav je naslade po tistih 15 minutah najverjetneje že konec in se za drugo rundo odločajo samo dolgoprogaši. Nekaj pregrehe pa zagotovo ne škodi!

Namig tedna:


Lepi pogledi moških na lepo zgoraj brez so lepih besed vredni, pa ne to okol govort. Eno so govorice, drugo so dejstva, le na randi si večina moških ne želi ženske brez modrca

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !