Malo mešano na žaru z pleskavico

Klub slovesu političnega blogerja ( od 23 oktobra 2007 ) se mi nekako v tej pasji vročini nekako ne da. Kdo je koga ovadil in kdo kaj prodal.

 

Če bo šlo tako naprej  - bomo mi raja prisiljeni še lastne gate prodati. Z rekom Kitajci narede vse gremo veselo v Evropo. Čeprav sex z njo je glede na njena častitljiva leta nekoliko frigiden in rutiniran.

Novica, ki dviga pritisk je najnovejše obsvetilo na izpiskih Nkbm? Zakaj hudiča naj bi jaz mona plačeval 35 centov na vseh poštah kjer je bankomat pbs ali Nkbm? Ni problema, grem na bankomate nkbm ali pa plačam z kartico Evrocard. Nikar z njo plačevati na pošti, ker vas bodo ogolili pri vsaki transakciji za 5 €vrov. Pa razumite poštarje, kot že hočete, če prodajajo ashmanove alkalne baterije za 3 €vre naj v dobro komitentov naj ne računajo nobenih provizij na maestro kartice. Klienti pač ne bomo tako pogosto zahajali na pošte, kjer smo uzput kupili še kakšen dvd ali kaj iz ponudbe galanterije.

Ta novica bolj greje kot BB – ki uradno nima nič z ovadbo zoper avtorja znanega dokumentarca resnica o Patriji. A kjer je dim, je še ogenj. Kos gre v kontra ofenzivo, nogometno rečeno: 1 : 1

Ker kisle kumarice gredo dobro skupaj z Srbsko kuhinjo, pa tudi z Slovensko ali Mehiško ni kaj, da si rečemo: Ena debela senca, ena deklica poleg, malo mešano na žaru in nekaj peska pod nogami in topla morska voda nekaj metrov stran. Se vam ta opis zdi znan? Sredi poletja je res težko biti politični bloger – čeprav političen težave so znane, rešitve tudi. Ker politični ping pong se prav nič ne ozira na težave Mure  - ki naj bi jo rešili z nakupom pregrešno drage majice narejene v Maroku! Delavec vedno potegne ta kratko medtem ko se politiki debelijo. Jamstvena shema, proračunska luknja, socialni dodatek. Politične Mms tega poletja, ni kaj. Če temu dodamo še Misijo nemogoče prva rešitev stanovanjskega problema za mlade družine lahko temu dodamo le: V vseh Slovenskih grapah je dovolj opuščenih kmetij. Najemnina gratis. Kar se pa družinske politike tiče: Namesto družinske pobude se ima toliko otrok kot se jih lahko privošči brez pomoči države. Protestansko načelo.

Namig tedna: Medtem ko smo razdrli še nekaj političnih, obrnili malo mešano na žaru z pleskavico se nam vremenska fronta približuje.
Tiste imenovane tv slo ena in dva pa smo že navajeni

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Malo mešano na žaru z pleskavico”

  1. bin pravi:

    Površen si LW, površen. V “namigu” si najvažnejše izpustil. Tisto, kar je odstavek prej postavljeno pred “malo mešano”. ;) Kako naj potem človek pusti zbran in politično-vsebinsko bogat komentar? :mrgreen: ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !