Kdo že razburja Hrvaško premierko?

Kar bi morali naši vrli novinarji povedati že naši bivši Janševi vladi – pa si nekako niso upali na glas  - je to povedal sedanji aktualni Hrvaški vladi vsaj snemalec komercialne tv rtl ( bivši 3 program Hrt )

Pravzaprav ni povedal -  oblekel je samo majico – in razburil člane Hrvaške vlade in premierko med snemanjem seje Hrvaške vlade.  Po seji vlade so ga opozorili, da jih žali  - snemalec se je zagovarjal da ni imel doma nobene čiste majice razen te.

Dodal pa je, da je z geslom povedal tisto, kar mislijo vsi, nihče pa si tega ne upa povedati na glas. ( Citat vir www.24ur.com )

Bi ostalo pri tem, če Kosorjeva ne bi pritisnila na podjetje ki dela za rtl in snemalec je zaradi verbalnega delikta ostal brez službe.

 

Na domači notranje politični sceni pa se zvišujejo polemični toni med informacijsko pooblaščenko  Musarjevo in piarovsko službo naših demokratov. Ni problem v tem, kdo je naš ali ne, toda v tem da je sds zlorabil osebne podatke za naslovljeno reklamno politično pošto. Ne bomo se spuščali v to, zakaj mora tako uspešna stranka prepričevati še z naslovljeno pošto, temveč bomo pristavili le: Tisti ki greše – se razburjajo.

 

Neimenovana stranka neznane provience je podoben prekršek Informacijskem uradu plačala brez pritožb. Nekako ta zgodba spominja o iskanju Oslove sence. Tudi kaj je vsaka posamezna politična stranka naredila za narodov blagor  - nekako ne bi o tem – ker se največ trudijo za svoj blagor.

 

Verjetno pa nihče na Hrvaškem ni zadovoljen z najnovejšim davkom v višini 3 % na slabo vlado. Vsak ki ima kolikor toliko zdravo pamet ve da v trgovini ni mogoče ničesar kupiti z političnimi pamfleti. In ker se jutri obeta na gradu Trakoščan nedaleč od Ptuja na Hrvaški strani v Titovem Zagorju 1 urni randi Kosorjeva – Pahor bomo pristavili le: Zgodilo se ne bo točno nič. Hrvati bodo še naprej užaljeni. Slovenska vlada pa trmasta. Znano je da trmastega osla lahko  cel dan ne premakne nič pa zakaj bi se morali Slo  - Hr premakniti? Če oni nam ne dajo nesporno Slovenskega teritorija zakaj bi morali mi njim popuščati? Pameten popusti, pravi Slovenski pregovor, a dodaja tudi: Samo osel gre večkrat na led!

 

Namig tedna:

Kdo že razburja Hrvaško premierko?
Država ki ne poskrbi niti da dostojno in pošteno življenje svojih državljanov pač rabi politične spremembe

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !