Radi strmite v ženske prsi?

Med nami moškimi zelo verjetno ni nobenega, pa najsi imamo dekle, želo ali ljubico ali pa čisto nič ne pogledal v smeri ženskih prsi, toliko raje če dotična ni oblekla modrca. Še najraje pa če je zgoraj čisto brez ali pa v ohlapni majčki brez modrca z dobro vidnimi bradavičkami.

 

Redko kateri ženski fetiš tako uzburja moške kot ženske prsi, posebno če so bradavičke vzburjene. Vendar javno buljiti v ženske prsi ni spodobno, toda ker tudi politika ni preveč spodobna se to dogaja vsak dan. Saj veste  - če se boste na prvem oziroma prvih zmenkih pogovarjali z svojo izbranko samo o politiki ne boste prišli niti do njenih prsi. Pravzaprav je najbolje da se v intimni vezi o politiki raje ne pogovarjamo preveč.

 

Moški vojarizem nima meja, za tiste moške ki pa gredo čez vse okuse pa poskrbe organi reda in miru. Ohlajanje pač. Za razliko od pedofilije in sexsualnega  nadlegovanja naj bi bilo strmenje moških v ženske prsi neškodljivo. P ni čisto tako se vam ne zdi? Ker se pač ljubezni ne da kupiti na tržnici kot kilo solate in pomaranč je pač treba vzeti kar se pač da. Po domače povedano znižati kriterije. Če z intelektualkami ne gre, bo verjetno šlo toliko raje z lokalno kelnarco in kuharco. Vsekakor pa sve virtualne ljubezni težko postanejo realne. Seveda ne gre pozabiti niti sexsualnega in ljubezenskega nadlegovanja predstavnic nežnejšega spola do moških!

 

Začne se čisto nedolžno, bi šla skupaj na kosilo? Za mnoge, ki leta lovijo, pa nič ne ulovijo, Ameriške sanje. Če je zraven še prijazna in zgovorna, ni hudič da ne bo ljubezensko in sexsualno radodarna. Kot sve zgodbe tega sveta je ko se poliže med pride grenkoba. In ko pridejo še otroci in neprespane noči pridejo tudi želje biti sam. Ali pa sem in tja vsaj kakšno noč v miru prespati. Otrok niti malo ne zanima vaš rok za oddajo teksta za časopis, še manj vaša služba, najmanj pa če ste utrujeni ali spočiti? Življenje teče naprej, staramo se, in lepotica z prvega randija se čez leta spremeni če imamo nesrečo v sitno in nič kaj lepo babnico. Pa tudi mi mačo moški smo čez leta radi sitni in grdi se vam ne zdi. Sedaj pa žal moram zaključiti te sexsualne sanje, rok za oddajo teksta spet tiktaka. Nemreš dobiti penezev če ne pošlješ.

 

Namig tedna: Če so kje plače in honorarji na datum so pri uglednih časopisih. Dnevniki izhajajo vsak dan razen nedelje. Tempo dela za njih je hiter. Vendar še bolje kot v neki propadli fabriki na tekočem traku za normo se vam ne zdi?

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Radi strmite v ženske prsi?”

 1. kinkitone kinkitone pravi:

  Što se mora, nije težko!

 2. NoMercy pravi:

  v joške strmim že od rojstva. Še zagrizem se vanje še vedno z veseljem.
  Edino v času, ko sem plačeval ceho za ponos biti fotr sem jih prepuščal potomstvu. :P

 3. Nina pravi:

  hihihi

 4. mijau pravi:

  Hm, praviš, da strmeti v ženske prsi ni spodobno. Toda ne strmeti vanje – je žaljivo! Kaj pa misliš, zakaj vsi ti dekolteji, nadražene bradavice, pa oprijete majice…, ves ta trud, mi se pa potem ne bi zanje zmenili?

  Kar se pa tiče tega, da se kasneje to rado spremeni, pa na kratko ena resnica:

  Moški želimo, da se ženske po poroki ne bi spremenile, pa se.
  Ženske želijo, da bi se moški po poroki spremenili, pa se ne.

 5. vlatka vlatka pravi:

  Če so lepe, ja. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !