Križev pot jesenskih referendumov – nekaj o poteh in stranpoteh Slovenske desnice, ki bi rada vozila po levi

 

 

Dragi moji – Vsaj enega referenduma se bomo skoraj zanesljivo rešili, sodniškega namreč. 9 modrih sodnikov ustavnega sodišča je očitno bolj pametnih od najpametnejšega liderja opozicije. Vsaj tako kaže, koalicijski četrvorček sploh ne opazi več nenehne obstrukcije užaljene opozicije.

 

Varčevalni paket najboljše možne koalicije ta hip deluje. Davko plačevalskega denarja bo najmanj 3 milijone €vrov več, kar šteje. In če temu štetju dodamo še tisoč prvo bralno pismo Culibergove, prve piarovske trobente edine prave stranke pri nas in Večerne misli več kot okoli prinesene Ernestine in vse nove poti in še za povrh Slovenijo na pravi poti je res skrajni čas da se malce zamislimo.

 

Slovenija je na novi poti, spotika se pa ob stare težave. Nekako tako bo dragi moji, Križev pot pa smo si verjetno od nekdaj želeli? Če so bili v dobrih real socialnih časih popularni  Za samoprispevki, kjer je baza potrdila tipsko natisnjene plakate za na novo športno dvorano, ceste ali kanalizacijo je danes ljudstvo veliko bolj prefrigano. Toliko prefrigano da ne bo kar čez planke tekalo na referendume, tipa kot je bil tik pred volitvami poleti 2008 za pokrajinsko kraljestvo. Makar je božje ni nobene potrebe da bi nam kvarilo nedeljski mir. Da bo ljudstvo prevzelo vlogo zakonodajne oblasti, se pravi parlamenta je malo verjetno, bolj se gre za to da tisti ki izgubljajo radi matrajo ljudstvo z nepotrebnih tekanjem. In se ne zavedajo, da jih je čas že zdavnaj povozil. Kje je bila Slovenska desnica, ko so odpustili 2500 delavk Mure? Na Murinem dvorišču je nismo opazili. Pa saj se desnica nikoli ni borila za delavce. Vedno za kapital.

 

Čeprav Slovenska desnica najbolj kriči proti tajkunom se z njimi ukvarja samo levica. In tako naprej, do Svete Barbare in Svetih Višarij. Kulturni boj na visokih frekvencah. Levica nekako nima več energije ob vseh gospodarskih in socialnih težavah naše Kokoške za kulturni boj desnice tipa huda jama – prazna denarnica – Titova ulica. In izbisani. Ne levice ne desnice ljudstvo ne razume najbolje, razen prvo borcev. Ti znajo na pamet vse komunikeje stranke. Pa mogoče kdo je bil v zadnjih letih real socialne Poljske njihova prva propagandna trobenta? Minister Urban seveda.

 

Namig tedna:

 

Ko se tiskovni predstavnik neke stranke spusti na nivo bralnih pisem nas lahko malo zaskrbi. Kaj res nima pametnejšega dela?

Pisma bralna so namenjena malim ljudem, ne pa desni stranki, katere idej najbolj obubožani ne bodo nikoli sprejeli. Zanesljivo pa desnice nikoli ne bodo volile ponižane obubožane in osramočene delavke Mure

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Križev pot jesenskih referendumov – nekaj o poteh in stranpoteh Slovenske desnice, ki bi rada vozila po levi”

  1. vlatka vlatka pravi:

    Po levi lahko samo prehitevaš. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !