Težko je biti fin. Še posebej če se stopi v kravji drek. Kdo bo že zmagovalec/a kmetije?

 

 

Dragi moji – čudni so časi v katerih živimo, ko ob vsem pehanju za preživetje ( t.i. materializem na preživetveni podlagi ) da pozabljamo na druženje, vedno bolj smo apatični, odsotni, osamljeni in nenazadnje otopeli od veselja in žalosti tega sveta.

 

Ko nam na eni strani ob gotovih dejstvih primanjkuje gotovine, pa na drugi lahko z gotovostjo trdimo – da nič ni še gotovo. Prav zato jamranje dopisovalke pisem bralcev v današnjih Primorskih novicah ( 14 september ) dobro meša prazno slamo. Da je zmagovalka kmetije Sexsy mama Suzana je debela laž bolj debela kot najtanjši krompirček. Naprej pa se mi res ni zares ni dalo brati, prav tako kot poslušati Ultra strahove. Strah je votel, okol pa ga nič ni, bo že držalo, kaj neki, zdržalo dragi moji. Kaj neki, pobarajte ( vprašate ) zdaj?

 

Takale druženja tipa Kmetija sploh niso slaba zadeva, ob pomisli da ti lepo kane na trr za vsak teden kolikor si tam v najboljši družbi, malce delaš, še več pa taktiziraš in se zabavaš, pa zraven še kakšno slovensko divo svobodno kresneš – če to ni raj, dragi moji, potem res ne vem kaj bi še bilo? Seveda naloge Kmetije niso lahke, a povejte bi lažji legalni način kot v slabih 2 mesecih do bruto 50 €vrskih jurjev. Dolče vita – nekaj letna penzija brez uporabe bergel – lepa dekleta vse naokoli – in trdno vezana večina zasluženega. Lahko se sicer pluje ( dvopomensko ) po kmetiji, a na ta način se ne pripluje nikamor. Pri Pop tv je pač tako – vzami ali pusti. Dobrodelnih organizacij na Kranjčevi ulici žal ni. Ali sprejmi njihove pogoje in zasluži, ali pa ostani doma in še naprej delaj za skromno plačo. Res je, doma je skoraj vsak dan enako, nobenih posebnih presenečenj, rutina zvezda na ta način nikoli ne bomo. Leta pa bežijo, kaj bežijo, dobesedno zbežijo. Seveda ne bom zdaj trdil da drugo leto šel na Kmetijo bom pa poskušal še letos realizirati Štajersko turnejo. In vsa pohvala Štajerkam boljših deklet na Slovenskem ni. In znano je, da so Štajersko Primorske naveze najuspešnejše. Res pa je, da je težko biti fin. In koliko mencanja, da svoji simpatiji razodeneš svoje srce? Da je v dvoje lažje, je jasno, da pa dvojina nam Slovencem ne gre najbolje, je itak jasno. Zato je Lordwalesov blog tukaj, da poveste kaj vas žuli. Če mene žuli – vržem kamenček iz čevlja. In se nadvse veselim prvega zbornika Slovenske aforistike. Težka je ta aforistična a je lepa. Ostanite v cvetju in mladostni!

 

Namig tedna:

 

Ženske ne vabijo na randije. Moški pa ne prav pogosto. Jebeš randi, ena dobra večerja ob soju sveč z nekaj romantike in kakšno rožco pa padejo ovire vse. In slej ko prej tudi obleka podleže zakonu gravitacije.

 

Pripis tedna:

 

Če nekaj premaknemo se premakne. Razen na tv nacionale, tam bo premik z novo upravo. Zdi pa se mi, da za učenje kozjih molitvic ni pravi čas. Kdo že pravi, da se ne smemo hecati in smešiti tv Možine če pa lahko to počnemo z politiki

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !