O osamljenosti in osamljenosti

 

 

Dragi moji – take so. Dolga leta jo že srečujem, osamljeno prfokso. Pa ne da bi se grebel zanjo, res ne ker njena biološka ura je že zdavnaj odtikitala. Pa kaj čmo, mene že bolj zanimajo tiste v bolj rosnih letih.

 

Seveda osebno nisem osamljen. Postanem pa rahlo nervozen če se ne odpravim sem in tja na dopust. Tam na dopustu je seveda pecanje žensk bolj na peclju, pravzaprav me ženske trenutno ne navdihujejo preveč. Kakšne sanje so že pa kaj bi o tem. Prej omenjena prfoksa še vedno išče če sploh išče. Me pa vsakič, ko pomislim na portal ona – on močno zvije. Tako slabo mi pa mi res ne gre. Blog se vrti 24 ura na dan se bo že našla kakšna dopisovalka. Če sta se našli 2 bolj resni se bo še ta tretja zaresna. Medtem ko razmišljam kako bi koristnemu preživljanju rekreativnega dopusta dodal poleg pohodništva in plavanja še kakšno rekreacijo mi misli uidejo na bowling. Pa tudi kakšen Welnes in Toplice ne bi škodile.

 

Je pa z ljubeznijo tak. Ko se zatreskaš v kakšno gajstno ali pa malce vitkejšo, blond ali rjavolasko, okoroglo ali bolj ploščato si vsaj na začetku v nekih višjih sferah. Verjameš ji vse: Nekadilka, ne pije, celo sexsala pred tabo ni, skoraj nedolžna ( no ja enkrat pa je res že sexsala ) pa še športa redno, ima sanjsko službo, svoj avto in stanovanje. Skratka idealna bejba. A kaj ko ta idealnost odpade že v nekaj tednih. Da se pa tudi znižat kriterije, a drage dopisovalke tudi če gremo samo na pijačo malce kramljat bo ob prvem čiku komedija finita. Nekajenje je edini pogoj ki ga postavljam vsem bodočim. Tiste o avtu, sanjski službi in lastnem stanovanju je bolj filmski kliše. Realno je stara kripa, služba in življenje pri starših. Porekli boste: Stara kripa ni vredna nič, a še vedno pelje. In tudi nagibajoča sedeža prideta še kako prav. In če se malce vrnem na mojo prihodnost, ta bo vsekakor kreativna, karierna in aktivna. Sanjska ženska vsekakor pride ko najmanj sanjaš o njej. Samo vse skupaj je treba jemati predvsem kot partnerski odnos. Prevelika razočaranja so lahko velika razočaranja. A z dvigom standarda se dviga tudi zanimanje žensk za nasprotni spol. Živimo v času – ko našo družbo peljejo naprej predvsem ženske, pa naj si bo to v novinarstvu, šolstvu ali državni upravi. In če hočemo na zmenek, še vedno rabimo vsaj kripo, se vam ne zdi. In meni se zdaj zdi da so sanje dovoljene.

 

Namig tedna:

 

Debate o ženski nedolžnosti so postale prava literarna uspešnica.
Debate o ženski zvestobi legende.

In predvsem debate o zmenkih strah nevezanih pred tem družbenim ritualom.

 

Pripis tedna:

 

Bolj kot hitite pri iskanju partnerja hitreje boste zibali.

Moški za razliko od ženske prvih 50 let lahko posvetimo karieri.

Tudi pri 50 bomo še dovolj poskočni za posteljne radosti

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “O osamljenosti in osamljenosti”

 1. nevenka nevenka pravi:

  Morda. Recimo eden od treh. Ostali petdesetletniki imajo pa že resne težave s poskočnostjo.
  Misliti, da moškim ne tiktaka biološka ura je hudo naivno. Pa še kako jim tiktaka.

 2. noah noah pravi:

  Daj prižgi enega in pojdi na randi :lol:

 3. lordwales pravi:

  Nevenka:

  Tudi po 50 bo poskočno, zaenkrat pa ima kariera prednost pred ženskami.

  Noah:

  Si prebral moj edini pogoj – se pravi – če da samo cigareto v usta je adijo za vedno.
  Tukaj ne sklepam nobenih kompromisov.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !