Kratke domače ali kako ga Slovenija Krona

 

 

 

Marjan Šarec, Tilen Atrač, Jure Godler in Sašo Hribar v najboljši Hribar zasedbi na slavnostnem večeru ob 70 obletnici Totega lista 2 aprila 2008 v Mariborskem Narodnem domu.
Glede na vse peripetije na tv nacinale lahko rečemo le: 

Humorsti in polični satiriki vseh držav združimo se

Citat dneva: Čeprav je od genija do norca le korak, skromno ugotavljamo, da je rešitev neznana. Naslovnik mobilen.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Zgodilo se je v 24 urah:

 

13 Slovenskih staicionarnih pošt postane mobilnih, v Fokovcih v Prekmurju javni protest in podpisovanje peticije, V Ajdovščini lokalne novičarske zdrahe latnik na Prepihu oziroma burji, teater absurda tv nacinale sploh preseneča več, ker bo kmalu ostal brez gledalcev. Redakcija za verski program 1 programa radia Slovenija pa je kaplja čez rob. Manj monad in več upoštevanja pritožb in mnenj poslušalcev po izteku mandata pro rkc uprave. Rešitev: Nov zakon o rtv in sekularizacija državne tv z politično uravnoteženim informativnim programom, proste roke Hribarju oziroma njegovemu uredniku Kranjcu in prepoved kakršnih koli pritožb uprave Rtv Slo glede in okoli programa konkurenčnih zasebnih in javnih tv. Pobožna želja?

 

In verjamite mi, dragi moji se ponosnemu lastniku eko mobitela ( zamenjam za eko bejbo ) brez ene same melodije ( vsaj jaz je ne najdem ) gušta po dobrem sexsu z vročo in pohotno bejbo. Sex poziv? Še vedno sem prepričan, lahko pa se tudi motim, če ne celo zmotim, da sem od tega precej oddaljen, ker se bojim d ase okoli monitorja, za katerim večer za večerom preživljam svoj prosti čas ne bo prikazala. A ker so z lokalnimi mediji težave, z nacinalnim pa ne vem kaj naj napišem, da ne bo žaljivo res ne vem, kdo pri nas še plača in kdo to popije. Točno tako. Vsi, ki ste kdaj imeli občinska glasila v rokah, ste kaj kmalu nehali brat – saj razen piara občine in zelo lokalnih novic tam noter res ni nič pametnega. Če en časopis toži župana Ajdovskega – kaj pa je to kaj takega  - a nihče si ne upa tv nacinale. Ne vem kolikokrat so že predvajali sicer pošteno posnet dokumentarec o Vodetovi a glej hudiča danes spet napovednik za ne vem katero ponovitov? Ko sem včeraj zvečer sesut obležal okoli 10 pred tv sta me muk tv odmevov rešila Hrvaška rtl in mislim da trojka. Sicer pa: če imate nadležne obiske vam zagotavljam da jih boste že z tv nacinale dnevnikom zanesljivo pregnali. Če pa bodo že vzdržali tiste pol ure bluzenja jih boste z tv odmevi definitivno prepričali k odhodu. In po vsem tem me kot človeka res ima da bi šel čimprej na dopust. Še malo – pa grem za cel teden. En teden miru pred tem norim svetom.

 

Namig tedna:

 

Pozabil sem v opis dogajanja 24 ur dodati še vse delavske stiske. Nisem pa danes pozabil vplačati še nekaj malega v kbm vzajemni sklad Bric. Ker cenim svojo prihodnost! Dnevi so lepi, prelepi, pojdite v naravo, kjer so dovoljene tudi pregrehe – a vseeno pazite da vas mimoidoči ne zalotijo.

 

Pripis tedna:

 

Pred znanstvenim propadom nas rešuje dejstvo vedno bolj dostopne in cenene tehnologije! Pa jo znamo res uporabljati?

 

 
 

 

 

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Kratke domače ali kako ga Slovenija Krona”

 1. vlatka vlatka pravi:

  Lord,

  sem mimo…,

  ti pustim samo pozdrav.

  :) :)

 2. lordwales pravi:

  Vračam pozdrav v Dekane, kako si kaj?
  Spet sem dobil nekaj na nagradni igri – tokrat mi Poštarji podarjajo foto knjigo -tistih 1000 €vrov bruto pa mi je ušlo pred nosom – pa drugič več sreče

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !