Čestitke Večeru za drugi internetni Oskar – Netko!

Kot sodelavec časopisa, ki te potegne vase sem na to visoko priznanje za domiselno akcijo, ki je pritegnila bralce in simpatizerje Večera k iskanju divjih odlagališč ( našli so jih čez 600 ) lahko ponosen.

 

Večer oziroma njegov paradni 7 dni je znova dokazal, da zna preseči lokalne okvirje Slovenske medijske scene, in je znova z to vse Slovensko akcijo znova ovrgel kliše da je samo Štajerski tednik. Je mnogo več – zaradi drugačnosti in podpore tudi drugačnim medijskim vsebinam, ki se jih klasični konkurenčni mediji pri nas otepajo ( Toti list oziroma politična satira ) je Večer vedno korak pred konkurenco.

 

Ker Večer veliko piše o stvareh, ki se jih v Slovenskih medijih polaga na stran in temu dodaja zanimive, okolju prijazne akcije sodelovanja z bralci Večer ostaja paradni konj Slovenskega žurnalizma.

 

Naj tak ostane še dolgo – redakciji 7 d ki je operativno vodila akcijo iskanja divjih odlagališč pa še enkrat čestitke.

Visoki novinarski standardi, ki jih goji medijska hiša Večer naj bodo zgled vsej ostali konkurenci, zlasti pa Črni vdovi. Ki do bralcev še zdaleč ni tako prijazna, kot je Večer, in pravzaprav na bralce gleda zviška iz stolpnice! Večer pa gre med ljudi, pa naj bo tradicionalni piknik Večera pod Pohorjem, kot njegov oder na Lentu itd

Zato lahko upravičeno rečemo: Jutra so lepša z Večerom, vse Slovenskim dnevnikom, in vsemi edicijami ki jih Večer izdaja. Večer ima med drugim odlično dokumentacijsko službo, odlične novinarje in urednike.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !