Ponovni izid tiskane Blogorole ( revije ) To je velik korak za blogerje, majhen za naš planet!

Dragi moji – Kot piše legendarni urednik in pobudnik Blogerskega gibanja Gregor Fras v prvi revialni Blogoroli, namesto zatežene usodnosti se zapeljimo v smer pozitivne energije, glasbe in plesa.
Bodoči bralci nismo naročniki – temveč člani gibanja. Gibanje, ki bo zagotovo prevetrilo obstoječe vzorce in dejanja tega medijskega sveta, spodbudilo konkurenčne tradicionalne medije k vrednotenju državljanskega novinarstva!

 

In nenazadnje,

Sporočiti sponzorjem naj za božjo voljo dajo poleg golega oglaševanja še nekaj bralcem in simpatizerjem Blogorole. Magari en fruc!
Da potrebuje ta naš ljubi svet drugačne vzorce razmišljanja, gibanja in spoznavanja. Prepričan sem, da bo ta revija oziroma prvi resni Revialni Blogerski projekt uspela spraviti samske in osamljene k gibanju, spoznavanju in druženju. Tudi t. i. koncept državljanskega novinarstva, ki ga je hvaležno celo leto 2008 podpiral Večer, ki razume drugačnost v prvi tiskani Blogoroli je zaživel. Zakaj pa naj ne bi bili Blogerji prvi na prizorišču dogajanja, in poročali o tem, o čemer tradicionalni mediji nočejo ali pa ne zmorejo?

 

Revolucija dragi moji je potrebna, pa Magari anarhistična. Se vam ne zdi, da vse te besede in stiske te doline Šentflorjanske ne vodijo nikamor?
Zakaj ne bi vzeli v roke odprto, svobodno in tudi rahlo erotično revijo, ki ne kar naprej ponavlja strahot in trpljenja tega norega hitečega sveta. Zakaj ne bi vi, stanujoč v Gornjem in Spodnjem kašlju svoje zapise na Vašem osebnem blogu pošiljali na znane Blogoroline naslove, in tako vse bralce opozorili na vse radosti, ki se slučajno ali pa niti ne dogajajo v vaši bližnji ali daljni okolici, ali pa samo v domišljiji?

 

Koncept Bloganja je enostaven, Gibanje Blogorola pa je skoraj edini način, da se na žurih Blogorole tudi osebno srečamo, bodisi samo pokramljamo ali pa stkemo trdnejša prijateljstva. Revija Blogorola je edini način, da gremo ven iz anonimnosti, in povemo kar mislimo.

 

Pa makar o ženskih sisih ali erotičnih fantazijah ali pa tudi o resnejših temah!

 

Namig tedna:

 

Trendovsko revijo Blogorolo, tiskan agregat povzetka Blogerske scene Slovenije je vredno vzeti v roke – najbolje kadar smo off – line. Če ste naveličani knjižničnih večerov in debat po gostilnah – potem je tukaj pravi iziv za vas, dragi blogerji, da se lotimo stvari, katerih se do sedaj nihče ni lotil. Ali pa znal lotiti. Pa naj bo to utrdbodlovje, ekipe državljanskih novinarjev ki raziskujejo neraziskano ali pa drugačni načini spoznavanja in druženja.

 

Vse to gibanje Blogorola, drugačen pristop k drugačnim rešitvam socialne in družbene povezanosti in odgovornosti. Se vam ne zdi, da je čas da vržemo apatijo, otopelost in odsotnost v koš, in nekaj naredimo zase, še več pa za skupnost. In se upremo vsem znanim vzorcem krize vrednot in turbo kapitalizma, in iz zgodovine anarhistov in dekadence izberemo najboljše.

 

Gibanje Blogorola se ne bori proti Kapitalizmu – temveč vzpostavlja drugačne vrednote.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Ponovni izid tiskane Blogorole ( revije ) To je velik korak za blogerje, majhen za naš planet!”

 1. vlatka vlatka pravi:

  Oki doki,

  in kaj naj naredim? :)

 2. lordwales pravi:

  Bolj malo – vlatka!

  Ker bo treba ta ” projekt Blogorola ” predvsem finančno podpreti – ti bo minister za zdravje nekako odsvetuje. Mogoče boš pa urednišvo Blogorole prepričala, da kakšnega od tvojih jasnih nasvetov objavijo in zelo skromno plačajo.

  Grem skladat nov post:

  Kdaj ženska reče o svojem moškem: To je najlepše, kar se ti lahko zgodi v življenju…………….

  Pripis:

  Če zanemarimo neprespane noči – ure dretja in jokanja, in skrušenost pred wc nakupovalnega centra – ko mlada starša ne moreta več, in še otroka, eden dojenček in drugi kaki 2 leti data za hip mir………………

 3. vlatka vlatka pravi:

  Lord,

  če bolj malo – potem pa nič. :(

 4. lordwales pravi:

  Tako hitro pa že ni treba obupat, Vlatka -
  vsaj poskusit je vredno!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !