Bitka talentov 1

 

 

Dragi moji – pa se lotimo mojih razmišljanj Bitka talentov 1! Na tem področju ima nedvomno največ zaslug tv nacionale – kapo dol. Če smo bolj konkretni Mario. Letošnjo sezono imajo po nekaj plodnih letih, ki so navrgle kar 3 tri velike talente – 2 fanta in eno žensko nekakšne pevske vaje. Nekako v duhu kolektivnega socializma – še pomnite tovariši in tovarišice?

 

V primerjavi z fenomeni Damjan Murko in Fredi, pa kar nekaj mičnih rigomičnih gospodičen bi se našlo bistvena razlika. Če pri prej omenjenih velja bolj stas kot glas, je pri zmagovalcih Bitke talente pri Mariotu bistvena razlika. Fanta sta postala uspešna glasbenika, ki znata celo peti – v kar pri t.i. super zvezdah ne moremo biti najbolj prepričani. Dekle pa uspešna so voditeljica pri Mariotu in mogoče njegova naslednica? Pa naj kdo reče, da v deželi lipovega čaja nimamo talentom, imamo jih – in to velike. Kljub majhnosti te naše Kokoške, ki jo lahko prevozimo v treh urah. Imamo jih – med nami so. Se še spomnite legendarnega cd Antena na sceni – ki sem ga dobil za sodelovanje z Dnevnikom. Tistim z zeleno piko. Do honorarjev tam nismo prišli, pa sem z veseljem presedlal k Večeru ki objave plačuje.

 

Talenti živijo med nami, in ko se naveličamo zapečkarstva, odbrzimo na kakšnega njihovih koncertov ali se usedemo med publiko pri Mariotu ali pri A si tud ti not padu. In če imamo malce več pod palcem, jih mirne duše povabimo na svojo zasebno zabavo. Kjer nam pojejo samo za nas. Kljub nekaterim namigom, da je družabna scena pri nas živi obup le ni tako črno. Dobrodelni koncerti sicer odpadejo, na srečo ne vsi, zaradi bolezni. Kaj pa storiti, če ste bolj tanki pod palcem? Potem pa z prijatelji v kakšno romantično zimsko kočo  - kakšno kamerco z sabo in imate lahko zasebni reality šov – in svojo zasebno bitko talentov. Mogoče pa boste z posnetki prepričali kakšno ugašajočo zasebno tv postajo in ji znova prižgali odrske oči? Pri takih zabavah, ki trajajo več kot traja koncert znajo biti težave z tekočimi in nad kolenčnimi zadevami, kombinacija obojega pa po nekaj mesecih streznitve, najpozneje pa po 9 lahko privede do iskanja dnk očetovstva! Pa še kakšni žgečkljivi posnetki se lahko pojavijo na spletu! Zato če se boste šli lastne koča bitke talentov se malce brzdajte, pa na kondome ne pozabite, pri tekočih zadevah pa prisegajte na Fructalove sadne sokove.

 

Je pa fino takole z prijatelji, daleč od ponorelega sveta, kje predsodki, šminke in pozerstvo odpade, ljubosumnosti postanejo prijateljstva, prijateljstva pa ko se prijatelji dogovore, kdo pripada komu postanejo ljubezni. In ko se dogovore, kdo bo kamerman, lučkar in snemalec zvoka  - lahko postane takale bitka talentov najboljša možna izbira tisti hip. Če že nismo globalne zvezde – smo pa vsaj lokalne.

 

Namig tedna:

 

Kmetija se izteka, največja varuhinja morale pri nas Angelca je obula roza škorenjce, Artur je itak pokazal že vse, Jasmina je vrgla ven Joške da smo se jih že do sitega nagledali, in še Božič prihaja.

 

Se vam zdi, da boste tudi čez božič ostali sami? Če ste še vedno sami – je skrajni čas za ukrepanje in zmenke. Pa makar se kličejo bitka talentov

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Bitka talentov 1”

 1. vlatka vlatka pravi:

  Lord,

  ne da se mi brati, ker imam drugo delo…, a lahko rečem, da je folku dolgčas, ker se ne zna ukvarjati s sabo.

  :) :)

  Človek, ki je zadovoljen človek, ne more biti nikoli sam.

 2. Plujem Plujem pravi:

  Pravzaprav se letošnjega veselega decembra po dolgem času spet veselim. :) Komaj že čakam vse tiste zvončke, pa pesmice, ki bodo krasile ulice in hiše. :) :)

 3. noah noah pravi:

  Mario,si ti tut not padu,kmetija in še kar nekaj takih in podobnih oddaj ne spremljam, sem pa že otresel prah s smrečice in izbral kot kjer bo stala :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !