O slačenju in oblačenju in slečenih koledarskih dekletih

 

Glede na dejstvo, da se nas 7 milijard zemljanov obeh spolov vsak dan vsaj enkrat obleče in sleče, so dobrodošla popestritev slečena koledarska dekleta. Ločiti moramo med starletami, ki se vedno slečejo, če se jim omeni dovolj ničel. In poštenimi dekleti in ženami ki se slačijo v humanitarne, manj pa v vojaristične namene. Od punc ki ne marajo pravega krzna do babic ki bi rade zbrale denar za opremo sobe za rakave bolnike lokalne bolnice.

 

Tovrstni koledarji vedno gredo za med, in gorenjski geni tukaj ne pomagajo veliko. Ne glede na ceno tovrstnih koledarjev se vsaj moška duša in telo odpočije, žene in ženske pa fovšne, kako da so dekleta z slečenih koledarjev bolj postavne in sexsipilne kot one same.  Profesionalne manekenke so pregrešno drage, amaterke ki se slečejo zaradi humanitarnih in manj drugih namenonov pa prava žebljica na glavico. Kdo bi se odrekel šelestenju listov koledarja z nekoliko žgečkljivo vsebino, ne glede na pogrošno vsebino to sede. Vsaj moškim. Pomislite na mehanike, kamionarje in kar je tovrstnih poklicev, tako rekoč obvezen inventar. Starejše kot so slečene, bolj drzno izgleda. Ne glede na njihovo zgornjo uvelost spodnja svežina še vedno rajca, če jo pokažejo. Še vedno čeprav so fetiš nas moških mlade, postavne in brhke. Idealnih mer in oblin. A kaj ko so to več ali manj sanje, ki se razblinijo ko se iz sanj zbudimo v realnost. In če imamo svojo sanjsko žensko poleg, in če se poleg znajde še tovrstni pogrošni koledar smo deležni plohe pripomb. Ženska ljubosumnost pač. A tovrstni koledarji gredo za med, pravi odklop od dnevne politike, in zelenjavno – kuharsko – otroških tem. Celo najglasnejši politiki ob tovrstnem čtivu za hip obmoknejo. A si ne morejo kaj, da ne bi med komentarje vpletli svoje politične barve konotacije. In predstavljate si slečene, in zelo pomanjkljivo oblečene, z klasičnimi simboli Che Guavere in srbi in kladivi in na drugi strani politike z križi in nunskimi oblačili. Domišljija pri aranžiranju fotografiranja slečenih humanitarnih ali manekenskih deklet ne pozna meja. Pravzaprav mejo lahko postavi samo domače okolje. Fovšija in ljubosumnost domačih žena ljubic in deklet. A rutina domačih intimnih opravil zahteva nekaj svežine in sprememb, in kaj je bolj dobrodošlega kot slečen koledar? Ona ne more zahtevati ločitve, ker z papirjem je zelo težko grešiti. Pa ji vseeneno ne poklanjate tovrstnega pogrošnega čtiva namesto rdečih novo letnih štumfov.

Namig tedna:

 

Če vaša zveza močno škripa, ji poklonite predvsem samega sebe namesto globokih pogledov kozarce jo poglejte, in bodite nežni z njo. Za šankom je res težko rešiti škripanje v partnerski zvezi, se vam ne zdi? Čeprav tudi kakšno erotično perilo, seksualni pripomoček in kar je takih stvari ne škodi, pa še kakšen romantičen dopust za povrhu. Dekleta z koledarja pa naj dobe častno mesto v kleti ali podstrešju. Da bo v hiši mir

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “O slačenju in oblačenju in slečenih koledarskih dekletih”

  1. Grof Snežinski pravi:

    želim si svoje garaže, da bom končno lahko na steno obesil primeren koledar. Ta naj bi sedel le v moški del stanovanja ali hiše, v garažo, delavnico ali mogoče v lovsko sobo. Po tem kar se obeta bodo zaposleni na nizozemskih letališčih prišli na svoj račun. Kontrola potnikov se bo spremenila v reševanje življenj in morda v težave za mnoge- zakone… Pa, srečno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !