Novoletne zaobljube

 

Česa se dragi moji okoli in glede novega, zdravega in sexsy novega zaobljubljamo dobro vemo, a kaj ko te zaobljube ne zdržijo dolgo, ponavadi jih premamijo odprta vrata hladilnika, naša lenoba in mentaliteta okolja v katerem živimo.

 

So včeraj modrovali nekakšni spin doktorji pri Petrovčičevi v polnočnem klubu, na temo nekakšnih samo pomoči. Ali nekaj podobnega. Ker me taka nakladanja niti približno ne ganejo sem si z veseljem ogledal vojno dramo na pop tv. Odličen scenarij, razen če scenaristom morebiti res ne zamerimo mešanja geografije in hrušk in jabolk. Z tovornjakom iz Irana v Bosno pa to da sta mejni državi. Skratka nekakšen new age duh hladne vojne in rožljanja z nuklearnimi konicami.

 

A če se vrnemo v našo Šentflorjansko realnost lahko se zaobljubljamo kar že hočemo, pa se ne bo veliko spremenilo. Razen če bomo sami kaj spremenili. Namesto nas nihče ne bo delal, ženske pa nas razen tistih z variabilno tarifo če sami ne bomo vabili na zmenke ne bodo obiskovale doma. Lahko se obnašamo tudi kot javna in znana osebnost, nekatere padejo tudi na to, mnoge pa sij žarometov moti. Skratka partnerje velja iskati v krogu interesnih dejavnosti in velja skrajšati tradicionalna pravila zmenkov in osvajanja. Vsa namigovanja na romantične večerje, kino predstave in skupna pohajkovanja sicer dobro sedejo a tudi vstati je treba se vam ne zdi? Če znižamo kriterije bomo kot moški tudi pri ženskah uspešni, zlasti pri vaških kelnarcah in kuharicah. Če pa ciljamo na intelektualke, te pa so res vsaj nekatere težke. Več kot vagajo. Polno flirtanja in na koncu nič. Potem so tukaj še neka pričakovanja o sanjski ženski ali moškemu. Dajte no res verjamete v pravljice. Pa imamo v tem hitečem svetu sploh še čas iskati partnerje mimo ona on in agencij za zmenke? Dodatna težava kako najti idealnega partnerja je še okolje v katerem živimo. In če se vrnemo k novo letnim obljubam je sploh še kakšna novo letna ki si je nismo zaželeli a nikoli uresničili? Svet pa se še vedno vrti
se vam ne zdi? In meni se zdi povratnih informacij je v naši družbi res malo, več pa je nekih neizpolnjenih obljub. Ker smo seveda v jarmu potrošništva. Ni hujše nočne more kot z žensko družbo po nakupih. Saj veste kako moški nakupujemo: Gremo k polici ali stojalu, izberemo takoj in vmes še preverimo sestavo in številko in nesemo na blagajno. Maksimalnih 10 minut. Koliko časa pa ženske rabijo za povprečen nakup obleke pa raje ne bi. Da ne bi bile užaljene!

 

Namig tedna:

 

Med cvetke novo letnih zaobljub velja tista referenčna:

 

Letos pa bo kakšna padla v moj objem. Mogoče res, če bo slučajno padla. Zmenki so verjemite mi hujša preizkušnja kot na stolu pri zobarju a če smo vztrajni tudi kakšna pade se vam ne zdi

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Novoletne zaobljube”

  1. vlatka vlatka pravi:

    Lord,

    še nobena cvetka ni poletela, vse padajo… :D :D

  2. lordwales pravi:

    Z obljubami je pač tako da gredo kot gre Novo leto!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !