Ko te spet z soimenjakom zamenjajo?

 

 

Moram reči, dragi moji, kljub temu da na blogih ne pišem o osebnih zadevah, je treba reči da sva 2 od treh Tomažev z enakim priimkom javni osebnosti. Ljudje kar ne morejo razumeti, da ne pišem za Delo, da imam tam samo eno reportažo in nekaj pisem bralcev.

 

Vendar pri pisanju ustrajam, tako pri Politični satiri kot pri bloganju, pa še svoj 2 roman Moja Mala Kazame sem začel pisati.

Sem ponosni nominarnec Gala Večera Bobu bob in Bobu blog Večera v narodnem domu v Mariboru v sredo, 27 januarja ob 18.30.

 

Kljub temu da se pri nas večino gotovih zadev prelaga na nejasno bodočnost lahko rečem da mi je v življenju na vseh področjih  -razen pri sanjski ženski uspelo, upam pa da se bodo tudi na tem področju zadeve v prihodnosti obrnile na bolje. Me je pa včerajšnje mlatenje prazne slame izredne parlamentarne seje malce nerviralo. Nikoli nisem trdil, da so parlamentarci koalicije svetniki, pa tudi parlamentarci opozicije na čelu z vrhovnim svetilničarjem JJ angelčki. Ker je Hudič v podrobnostih lahko pošteno rečem, da če bi tako malo pufa pri bankah imela naša najbolj pogoltna tajkuna se z njima ne bi ukvarjal nihče, in še vedno bi bila tam kjer sta bila. Zaradi pufa v višini Kramarjevega milijončka tolči plat zvona  - dajte  no pa ste opazili kdo je podpisal današnji komentar na prvi strani Dela? Če ste, je vse jasno. Izvirni greh Golobiča je pač v tem da ni kompatibilen z JJ in da stvari postavi na svoje mesto.

Ultra več kot uspešno vrača kredite, in Golobičeva stranka je bila prva ki je rekla tajkunskim kreditom ne. Pri Ultri se gre za standardne bančne kredite. Ki so zavarovani z trikratno vrednostjo Ultrinega dolga. Opozicija lahko maha z šopi papirjev, saj je tudi vrhovni svetilničar z jutranjim Delom. Po jutru pa se Večer pozna je tako dragi moji.

 

Opozicija bo pač še naprej gonila eno in isto  - in koalicija ustrajala na socialni, pošteni in pravni državi.
3 paket proti kriznih paketov opozicije je že v osnovi zgrešen. Jemati revežem, da bi dali bogatim. Krčenje državnega proračuna da, a na račun Patrotizma, ne pa na račun sociale, šolstva, zdravstva in kulture.

 

Če se malce odmaknemo od ultra zadev, na kateri je opoziciji spet več kot očitno spodrsnilo se lahko še malce nasmejemo pri Fakinovi izjavi:

 

Sedaj ni več čas oranja zemlje,

Prihaja čas pletja peteršilja.

 

Namig tedna:

Če je vmes še kakšen korenček je to dobro za našo prihodnost

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !