O iskanju idealne ženske

 

Pravzaprav koliko časa rabimo, da se poberemo po nečem, kar naj bi dišalo po ljubezni, pa je v bistvu eno samo zapravljanje časa? Dejstvo je namreč, da je kar nekaj Slovenk, ki ne želijo nobene resne zveze. Dedc pa to prepozno opazi.

Prav zato z moje strani do jeseni nobenih zmenkov. Več bo treba športat, več na pohode, planinske izlete, ne samo sedet. Pomlad me na srečo še ne razganja, sem svobodno ohlajen, in res sem brez nekih pričakovanj. Uspel mi je doma ne boste verjeli kar tri dnevni odklop od gumba za vklop računalnika. Res ne bi bil rad odvisen o ničesar, še najmanj pa od računalnika.

Te dni se veliko govori o ultimatu lds Pahorju, kaj pa dedc naredi ko mu ženska njegovega življenja da ulitimat za naraščaj? Dedc že zmore, o tem ne dvomimo, seveda zibajoče obveznosti nekako oddaljijo njegove prijatelje. Dedc navadno ne gre v resno zvezo z žensko ne da bi si želel otroke, vendar se mu zdi še prezgodaj? In ker je ona naveličana cincanja, mečkanja in prelaganja mu izstavi ultimat:

Do naslednjega ponedeljka! Dedc seveda najprej ostane brez besed, po izčrpni debati z prijatelji ob šanku ( kjer se rešijo težave vse ) prinese najdražji tisoč in en izgovor, da bi ta ponedeljek še malo oddaljila. Njej pa ni do pogajanj. Ali do penedeljka ali pa adijo? In kaj naj dedc ki je noro zaljubljen vanjo naredi? Iskanje nove ženske je naporno, ostane mu samo trdno delo brez zaščite. Nenazadnje je oddaljenost še vedno 9 mesecev. Tako da bo še čas za kakšen pir z prijatelji.

Seveda se na začetku vsake resne zveze ne razmišlja veliko o otrocih, več pa o skritih kotičkih. Če smo dolgo samski, se nam to zdi normalno, ko se pa nam uspe končno zaljubiti se raznežimo. Je ona prava? Bolj kot ženski ultimat glede in okoli otrok skrbi nacionalni šport Slovencev in Slovenk: Skoki čez plot! Vsaki avanturi sledi pokora, in orkan! Če prvič oprosti, drugič zagotovo ne bo! V Sloveniji je partnerski sex še vedno alfa in onega, težje je pa razumeti, zakaj si Samske Avstralke ne žele seksa:

http://lordwales.blog.siol.net/2008/05/13/zakaj-avstralske-zenske-ne-marajo-sexsa-in-postajajo-debelejse/

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !