Dan, ko je šlo vse narobe. Utrujenost je pokazala zobe………………

 

Tudi najboljšim se to zgodi, se mi zdi. Mogoče se ne bi, če bi tista dva randija uspela, pa nista. Še dobro da nista. Bi me drugače kot Lady Justine brali skoraj vsak teden v Totem listu?

Resnično pa z knjižničarkami razen pred izposojevalnim pultom nočem imeti nobenega opravka več. Zgleda da je vračanje gradiva res visoka umetnost, da potem športam po tistih marmarnatih stopnicah. Celo xxl trgovke so mi simpatičnejše, zlasti po šprintu po trgovskem centru je bila moja kartica varno v njenih rokah. En šprint je bil že dopoldne, vlak pač ne čaka. Svoje prispeva še vreme, pa ni čudnega da sem na tistem rdečem fotelju v hotelu Hilton ( Goriška knjižnica ) zaspal. Prvič se mi je to zgodilo kljub otroškemu direndaju. In ko gre nekaj narobe, gre vse narobe. Murphy. Tisti telemarketarji očitno mislijo, da sem lastnik Zlatega Rudnika. Si na banki, ko spet pozvoni. In ko potem še enkrat v Hotelu Hilton ni drugega kot mobitel ugasniti. Ko ga čez kakšno uro prižgem me čaka neodgovorjen klic. No ja, vsaj na banki je bila referentka zelo prijazna. Vsak nekaj.

Zdaj so tisti dnevi, ko pride na vrsto tradicionalno romanje kot babica ki gre na jug. Žal le za en popoldne. Bolje kot nič, ko se pa vreme malo ustali me čaka še športanje po tistih hribih okoli Našega Tita. O dopustu me ne sprašujte. O ženskah še manj. Lahko pa o karieri. Politično satiro poleg Totega pišem še za Katedro. In že razmišljam o tretjem mediju. Napisati bo treba še predstavitveni mail v nekaj stavkih. In upati, da bo urednik ali urednica imel dober dan.

Moje sanje o študiju so kot fatamorgana, ki se na srečo približuje. In se ne razblini. Si predstavljate kandidata za Abrahama med komaj polnoletnimi študenti. Nikoli ni prepozno, se mi zdi. Danes je moje počutje že boljše, čeprav politika še naprej utruja. Še dobro da je Benny Hill pri roki. In še nekaj sem se spomnil čas bi bil, da bi šel na Lokalno televizijo presnet video kasete. Šele ko sem ponovno gledal posnetek z samotnega dopusta, sem ugotovil da mi je palček res zažvižgal. Česa vse Kitajci ne narede. Tudi Slovensko zastavo z Slovensko himno.

Vreme pa je že drugi teden kot politika. Kislo

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Dan, ko je šlo vse narobe. Utrujenost je pokazala zobe………………”

 1. Almira pravi:

  ja kakšna pa si imel pričakovanja, da sta zmenka bila neuspešna?

 2. tami pravi:

  sem prav razumela?! če bi imel srečno zvezo, ne bi mogel pisati?! : DDDDDD

 3. lordwales pravi:

  Nobenih pričakovanj ni bilo – zgolj moj come back po 4 letih nazaj na Ljubljanske ulice. Posnel dovolj foto štofa. Užival v kavarni kina Dvor. Big river man?

  Do jeseni svoboden kot ptice na nebu. To nekaj šteje.

  Če bi imel srećno zvezo, bi pisal, a manj.
  Zako pa tudi v bodoče ostaja moja najboljša ljubica tipkovnica

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !