Kaj pa Italijanke?

Resnici na ljubo, je dragi moji res pretežko po prihodu z dopusta razmišljati – kdo je bolj kriv: Lahovnik ali Golobič ali pa kar ljudstvo, glede na drobiž ki ga je Golobič uložil v Ultro je ta afera samo kost za glodanje apazicije na čelu z boosom. Nekaj takega kot zamenjava Capri z Carpijem. Očitno pa cenjene apazicije tajkuni ki so povprečno nakradli nekaj 100 milijonov Evrov ne motijo. Vedno se je preganjalo male ribe.

In ko takole pustimo našo vrlo politiko na stran, Italijanom ne preveč omenjamo njihove hrabre vojne proti Hitlerju ( koko to zgleda si lahko pogledamo pri Feliksu Senca Confini pod Tromejo ) in ne pričakujemo od države da bo preveč radodarna. Nam ostanejo samo še Italijanke.

Priporočljivo za sve osamljene Slovenske moške, ki so pri Slovenkah zvisele. Kar je pri Italijankah garantirano je da z njimi v postelji bo živahno in strastno. Tam pokažejo ves svoj temperament. Ravno preveč tihe niso, vključno z njihovim številnim sorodstvom. Slabo pa se vam piše, če boste se pregrešili z kakšnim skokom čez ploh. Takrat Italijanke rade pokažejo svojo pravo divjo naravo, in grešnik je tisti, ki ga nadrsa. Nikar jim preveč razlagati največjega spomenika fašizma Alpskega zidu, pokradenih milijončkov naših vrlih tajkunov in plavo rumene demokracije. Tudi glede njihovega šefa se lahko zaplete  -
sploh če o Berlusconiju nimate najboljšega mnenja. Skratka vam bodo zveste, pri otrocih zmerne, rade bodo uživale z vami in vas razvajale z hrano. Mogoče bodo malce obsedene z kozmetiko, in doživele živčni zlom če bodo zaradi pozabljivosti ostale brez nje. Povprečna Italijanka pod 40 let je danes visoko izobražena, razgledana in prej levo kot desno usmerjena. Berlusconijevo volilno telo so ljudje v srednjih in poznih letih. Če pa je ta Italijanka pod 40  Zamejska Slovenka se ne čudit sliki druga Tita v vsaki sobi njene hiše, njenemu pretiranemu navdušenju nad športom in pomanjkanju zanimanja za sex.  Zamejsko Slovensko politiko imajo v rokah starejši nad 40 let. Mlade zamejce razen radikalno levih srednješolcev  politika ne zanima in so precej apatični.

Skratka Italijanka kot vaša dušna in sex tolažnica je dobra rešitev za sve kar se danes dogaja v naši Kokoški, pa še na volitve boste razen v redkem slučaju ( Zamejska Slovenka ) lahko šili sami v miru. In ona ne bo nič spraševala. Bo vam raje skuhala eno dobro paštašuto ali spekla pizzo. In še raje šla z vami ven jest. In če ste siti večnih zgodbic odkar obstaja ta naša Deželica o pokradenih milijončkih, naj vas potolažimo da je Duče zmetal v praktično največji utrjen bunkersko obrambno zaporni sistem Evrope nekaj 100 letnih proračunov naše Slovenije. In zato 9 septembra je Italija neslavno kapitulirala  – ne da bi Italijanski partizani izsrelili en sam strel.

Komentirati grafit  pri Feliksu res nima smisla.

Viva italijanke

Res je, Lordwales je že nazaj z dopusta.

Kljub njegovemu tedenskemu postu od Interneta naš svet še ni propadel.

Se mi zdi……………………………………………

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !