Zmenki na slepo kaj pa je to kaj takega

 

Dragi moji  – pridejo dnevi, ki imam vsega polhn kufer, bolj kot ženske me zanima SVOBODA  – to pa zna sanjska ali malo manj sanjska ženska precej omejiti. Kako to zgleda, je pokazal v romantični komediji Čez 30 in še pri ta starih Matthew Mcconaughey ( Ni vse zlato kar se sveti ) v duetu z Parkerjevo ( Sex v mestu ) in moram reči da sem se kar zabaval.

Če se pa vrnem v realnost, se bojim da v Sloveniji še ne premoremo lokala za zmenke na slepo. Čeprav moram reči, da je to preveč tvegano, vsaj zame. V take lokale rade zahajajo radodarne dame, bolj poznane kot prostitutke in so pripravljene za šelesteče Evre igrati dame na zmenku. Te pa so edine, ki se resno zanimajo za moške. Za vse ostale se mora moški še kako potruditi, in niti slučajno ne bo ženska tista, ki bo povabila na zmenek. Preprosto bo čakala da jo moški pokliče, flirta z njo, skratka povratnih informacij z njene strani ne bo dokler ne bo resna zveza.

Resnici na ljubo sem pač človek razuma, in me vse to čustveno in evforično fopanje vključno z porokami resnično moti. Kot zapravljanje žensk za ne vem kakšne drage obleke in kozmetiko. Jaz z tem nimam popolnoma nobenih težav. Pa tudi poročiti se ne mislim nikoli. Če se vrnemo k zmenkom, lahko rečemo le: Na prvem ni sexsa, na drugem že, in klasična napaka neučakanih moških je: Brez kondomov. Kako je z tem, poje Lepi Dasa Ko vas ujame lepa Puma. Čez 9 mesecev pa? Seveda brez otrok ne gre, to je jasno, manj jasno pa je z čim? Z denarjem seveda, če ga imate, če pa ne, kaj potem?  Če pa ne, potem sociala, a ta se mora tudi pri nas nekje nehat, pravzaprav bi vsak od nas lahko imel delo, če bi kaj ukrepal v tej smeri. 100000 brezposelnih je napihnjena uradna številka, vsak od teh ima fuš. Seveda nam Slovencem fizična dela ne dišijo, če pa že, naivno verjamejo, da bo plača. Kako je z tem sem že pisal, če je ni do prvih dni naslednjega meseca se pač gre proč. Skratka z zmenki so težave, nekako tako gre trenutno z zmenki na slepo v Sloveniji kot z električnimi vozili. Lahko vas drago stanejo. Po navadi se zaljubimo v osebo nasprotnega spola ( nekateri tudi v osebo istega  ) ki se nahaja v nam poznanem socialnem okolju. Ker smo pač Slovenci narod, ki radi sprejemamo, neradi pa dajemo, je pač možnost da najdemo sanjsko osebo za skupaj v socialno odtujenih okoljih brez razgibanega družabnega življenja misija nemogoče. Zmenki na slepo so sicer enako tvegani kot zmenki preko interneta, saj je treba osebo za zmenek najprej dobro poznati.

Da ne bom preceč filozofiral, bom te zmenke do nadaljnjega osebno pustil ob strani, bom pa kmalu kupil Električno kolo. Tako da bosta kmalu oba bloga obogatena z doživljaji na to temo.

Ker je v Sloveniji trenutno zelo malo polnilnih mest za električna vozila, akumulatorji koles pa zmorejo največ 30 km se da pri potepanju z električnim kolesom pri iskanju vtičnice spoznati veliko ljudi. Ne bom rekel, da tudi sanjsko osebo. Rekel pa bom: Čez svobodo je ni! Te ti ne more vzeti nihče niti sanjska oseba. Zdi se mi, da je trenutno za mojo psiho boljše potepanje z električnim kolesom kot pa tekanje za ženskami.

Se mi zdi

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !