Karkoli naredi ta vlada, vse je narobe

 

Zgleda dragi moji da so celo pri Reporterju naredili medvedjo uslugo desnici, in objavili še kar spravljiv intervju z Pahorjevo mamo. 
O vsebini intervjuja ne bi, razen to: Pahorja mama vidi povprečno 4 na leto zaradi njegovih preštevilnih obveznosti. To pa traja od njegove izvolitve za Evropskega poslanca. Avtorica je Biserka Karneža Cerjak  -lep dokaz, kako človek lahko spremeni politično prepričanje.

Sicer pa novinarjem Reporterja zagotovo ne bo zmanjkalo štofa za pisanje, začno lahko pri vrečah denarja za slavne brezplačnike, primerne edino za zavijanje solate. Kakorkoli kaj kmalu se bo pokazalo, če se že ni, da  aktualna vlada ni vsega kriva, kriva je tudi prejšnja Janševa in da ne bomo pristranski vse prejšnje leve vlade.

Ko imamo krivdo do državljanov pokrito – je čas za se stvari odkrijejo.  JJ seveda ni ničesar kriv dokler mu sodišče tega ne dokaže, enako velja za Pahorja in vse ostale politike. Sicer pa če mene vprašate, ne bi nikoli dal intervjujev populističnim ( pustimo politično usmeritev ) medijem tipa Reporter in Demokracija.

Čas da se vsa ta gonja desnice nad aktualno vlado neha in če so tako sposobni, naj to dokažejo na volitvah, ki bodo na njihovo žalost šele septembra 2012 in nič prej. Če desnici ni uspelo niti z interpelacijami izrednimi sejami in obstrukcijami jim bo še manj z formulo 50 plus in 2 republika. Da bo levica sodelovala z njimi so pravljice. Med Slovensko levico in desnico ni kompatibilnosti. Pravzaprav ne rabimo nobenih partnerstev za razvoj, temveč pravno in socialno državo. To zadošča.

Pa naj bo korupcija, brezplačniki, lažna dobrodelnost, tajkuni in lafarge cement za vse so zakoni enaki. Najbolj pa pomagate desni in levi politiki, da za dobrodelnost ne date nič. Golobič pravi da nismo za reforme, ki kaj spreminjajo. Jasno da nismo, zakaj pa naj bi se nekaj spremenilo. Se je pri naši eliti kaj spremenilo? Bojim da nič, pa naj bo to Simona Dimic  in ostali. Od vse te ribarije desni in levi ljudstvo nima nič, gorje tistim, ki se zapletajo v pravne spore in ne plačajo takoj davkariji. Kot sem  povedal: Lačne delavce prav nič ne zanima alternativni vladni program in druga republika. JJ ima pravno močno kazensko obtožnico, in kateri koli politik Evropskega formata ki ima podobne težave bi takoj odstopil iz vseh funkcij.

Politiki vseh barv prepričanj in nazorov se za državno zborske volitve morajo zavedat:

Stranka mladih zeleni Slovenije in Slovenska unija bosta zagotovo presegli prag za vstop v parlament, kar bo etabliranim strankam pobralo 10 % . In močno zamešalo štrene pri oblikovanju leve koalicije.

Vsa desnica skupaj ne bo presegla 35 %  . Za mobilizacijo levih volivcev pa je odločilna JJ formula 50 plus in še 2 republika za povrh

Zdi se mi da v naši politiki ni vse tako preprosto. Nenazadnje odločamo volilci, ki v veliki večini ne nasedemo populizmu

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Karkoli naredi ta vlada, vse je narobe”

 1. Ljudina pravi:

  JJ imaš moj glas. Očitno se na levici ljudem že meša in so se oklicali za nezmotljive bogove, katerim se ne sme oponirat.

  SALVE

 2. Ljudina pravi:

  JJ reši nas!

  SALVE

 3. NoMercy pravi:

  JJ&Co so potreboval samo 1 mandat, da je v omare nametal skeletov za naslednje vsaj 3 vlade :(
  - tajkuni so od JJ
  - javna uprava hoče priboljške, ki jih je obljubil JJ
  - banke so najemale kredite -> Bajuk & JJ
  - elektraren na Savi – NI (JJ??)
  - TEŠ6 -> spet JJ & Co
  - Kazenski zakonik (169 člen) – > JJ

  - neuslišana opozorila, da prihaja recesija -> JJ

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !