Tiščanje med nogami

Zna biti, dragi moji, velik problem in težava. Pa če to priznamo ali ne. O tem je nekaj razglabljal že Zvone Šeruga, legenda Slovenskega popotništva. V eni od svojih knjig. Prikupna spremljevalka je bila zvečer zelo osamljena, Zvone zelo hudokurčen, a je ostalo pri pogovorih. Romane na noben način ni hotel prevarati. In prav je tako.

Romana je danes več kot uspešna odgovorna urednica osrednjega Slovenskega časopisa Delo – Zvone pa uspešen popotnik in šef popotniške turistične agencije. Med nogami pa tišči mnoge. Pa ne samo zato ker ne najdejo wc. Partnerja se pač ne da dobiti na recept.
Kako to poteka, je razglabljal že Adi Smolar. Z taktiko navali in šlataj se ne pride nikamor. Malo dlje pa če se gre čez planke.

Sem gledal v nedeljo zvečer slavne žirantke na Emi, Slakonja ni dosegel sence Toša z Večerove podelitve prestižne nagrade bobu blog in bobu bob. Težave je imel z žirijo in režijo, nekaj takega kot če terorista zamenjate z tenoristom. Blestela pa je samo ena žirantka – dame in gospodje Mojca Mavec, najbolj znana blogerska plagiatorka.
To smo ji zdavnaj oprostili, punca pač ni sfolgala nabrati nov štof za prilogo Ona. Saj prepisujejo tudi politiki – ena od izjav bobu bob je v celoti prepisana. Politiki pa se strinjajo – da se v ničemer ne strinjajo.

Skratka Mojca je fejst punca, ki še vedno šarmira in se ji leta prav nič ne poznajo, dvig gledanosti jutranjega programa odkar ga vodi pa zelo. Oseba z katero bi z veseljem šel na kavo ker pa je ne pijem raje na sok ali čaj. Čaj v teh dneh bolj paše. Vsaj pogreje. Hudokurčnost je nadležna zadeva, in če se kakšna radodarna znajde v bližini ni treba velikih besed. Bolje nekaj pregrehe kot čakati da vas izžrebajo na ne vem kateri nagradni igri. Legendarni so citati iz začetka Karavle kultnega vojnega filma o propadu bratstva in jedinstva.

« Jas sem poštena djevojka » ( glavni igralec jo od zadaj )

« Pa vidi se to sa aviona »

Sex je zagotovo bil v prejšnji armadi združevalen, ni se spraševalo po nacionalnosti, temveč zgolj in samo po radodarnosti.
In če gremo čez planke se zna dogajati. Če si že na začetku rečemo, nobene avanture, bomo ostali na suhem. In vest nas ne bo pekla.

Saj veste, tista o rajskem otoku z tremi palmami, sinje modrim morjem in mehkim peskom, in radodarni deklici ki se v Evinih oblačilih sprehaja, sonči in plava po in okoli otoka je ponarodela.

Me nogami pa nas vsaj moške rado tišči, če preveč športamo. Naprimer kolesarimo. A rekreacija uspešno odganja pohotne misli.
Vsakemu moškemu libido pade ko se ta mali in ta mala zadere, on pa bi se z ženo ljubico ali koruznico muckal.

Zato uživajte dokler se da samski. Zaradi otrok vas hitro začne tiščat želodec. Lepo jih je imeti a je naporno. Veliko bolj kot tiščanje med nogami.

Zdi se mi zdi da bo kmalu pomlad

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !