Leto potem ali sindrom Šmarne gore

Dragi moji Zahovič, nogometni zvezdnik in reprezentat je pred leti hudo užalil selektorja Katanca, da lahko kupi njega in še Šmarno goro za povrh. Ona pa ni hotela na Šmarno goro. Leto dni nazaj se mi je ponovila tista znana: Osel gre enkrat na led, človek večkrat, jaz pa dvakrat.

Dobro da je bil v rokavu plan b, digitalec v rudzaku, Ljubljana prešerno razpoložena, Gospa Golobova v Trubarjevem antikvariatu prijazna, in življenje je po njenem odhodu dobilo smisel že slabo uro kasneje Ljubljanskem gradu. Ujel sem lep sončni zahod, vleklo je k svina če se lahko tako izrazim, močan zahodnik, naslednja dva dneva, 9 in 10 marec 2010 pa je zahodno Slovenijo prizadela najmočnejša orkanska burja po 2 svetovni vojni. Manjšo ponovitev smo doživeli v začetku marca letos.

Skratka pobral sem se razmeroma hitro, čeprav vse skupaj je bil veliki nič, a take hece nisem, čaj lahko pijem tudi sam. Malo sem tudi sam kriv da sem bil tak osel. Naučila me je: Nobenega serijskega mailanja več. Bolje da sem zagrizel v kariero od nje imam vsaj denar in objave. Zagotovo je tem ljubem svetu veliko obetavnejših od nje, čeprav je drugače v redu punca. Dokaz več da stiki preko interneta ne delujejo. Meni pa se nikamor ne mudi. A če ne bi bilo nje, se ne bi 2 krat odpravil v Ljubljano.

Danes je prvič izšla ona plus, tematska številka one priloga Dela. 50 najuspešnejših žensk se predstavlja. Naročil sem, ker imajo za darilo bone za nakupe. Zagotovo zanimivejše branje od vseh njenih mailov, ko sem leto dni nazaj brisal njene pisarije sem šele ugotovil kakšen osel sem. Da gre na tako tanek led. In ko sem prebral Kolumno Sabine Obolnar, odgovorne urednice one sem zavdzihnil. Končno ena normalna ženska ki zna kaj povedati. Kaj pa mi je ona povedala v vseh serijskih mailih? Raje kot da se z njo vrtim v krogu je bolje da ostanem sam.
Pa toliko normalnejših žensk je na tem svetu!

Always look on the bright side of the life. Wanabi nakladanja pa sem resnično štuf, kanclijske deklice res niso zame. Poleg svojih slik prilagam še Šmarno goro. Nekako pravijo, da če uspe zmenek na Šmarni gori gre zadeva naprej. Drugače pa res bolje piti čaj sam.

Se mi zdi da je danes 8 marec kapo dol za vse blogerke tega sveta
Brez njih bi bila blogosfera dolgočasna

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !