Obeta se mi ljubezenska akcija

Priznam, danes sem nekoliko utrujen. Predvsem zaradi enega bebavega komentarja. Škoda besed. Nekateri pač ne ločijo virtualnega sveta od realnega, in pisati v komentarju bedarije je malo čez les. Temu komentarju bi lahko rekli tudi psihing. Dokaz da je napisano v omenjenem komentarju totalna bedarija je v tem da ni nihče repliciral. Dost mam teh štosov očitno dotična oseba ni prebrala pogojev uporabe Večerove blogosfere. Komedija finita

Naslednja bedarija pa je stavek napisan v naslovu in današnjih Primorskih novicah. Tako in tako nič ne dam na horoskope. Težja pa je brati v sredinih Pn četrtkov rtv spored. Od kdaj pa je Preverjeno ob sredah? So se potrudili danes in pod križanko objavili vabljivejše obvestilo reševalcem bralcem

Hvala lepa za tako nič vredne nagrade se mi res ne da

Težja pa je današnja iz Pn da bralci pošiljajo en kupon nagradnega kviza in so seveda izločeni. Pri tej zavedi ni popolnoma nič krivo uredništvo Pn temveč pol pismenost bralcev. Poslati je treba najmanj 13 lahko pa 15 kuponov.

O raku ste verjetno že slišali. Ko se to zgodi blizu mene je težko. Ker pa na blogih ne pišem o osebnih zadevah povem samo da sta moja starša najboljšega zdravja in sam tudi.

Če vam bo pod roke prišla današnja Katedra so na predzadnji strani Satirične izpovedi lady Justine, naslov pa je dokaj težek Oznanitve in odzvonitve. Politična satira ki se dotika naše ljube cerkve in njene pogoltnosti.

Cerkvenim zvonom je odzvonilo, delavskemu razredu pa zvoni.

Lady Justine je moja malenkost. Pisanje manj kot 1400 znakov brez presledkov je trajalo uro in pol. Tema je izredno zahtevna, napeti sem moral vse možganske da sem zmozgal. Koliko ljudi v Sloveniji je kaj podobnega sposobnih napisat?

Zdaj pa grem gledat Bob leta 2010

Če ljubite, ne sovražite,
Če ne dajete ljubezni, ne iščite sovražnikov.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !