Nekaj malega o radodarnih

Ne mislim tiste dame, ki postavajo po vogalih in imajo tarifo. Za mesene užitke. Mislim na tiste osamljene, ki rade da – da – da, ki pa se dele na več kategorij. Od tistih frajl, ki sicer ne računajo, niso pa izbirčne in jim je ljubezenska zvestoba tuja. Pa do klasičnih, ki prisegajo samo na enega partnerja. In vseh vmesnih, variant je kar nekaj.

Najti žensko svojega življenja osamljenemu moškemu je umetnost, če pa je še zvesta zraven je skoraj čudež. Če ste mogoče na začetku obetavne zveze povsem prepričani, da bo samo vaša in ne bo njenih skokov čez plot potem ste hudo naivni. Lahko pa imate srečo, in se vaša ne bo ozirala za ostalimi moškimi. Če pa naletite na radodarno sosedo, ki moške menjava kot gate potem je bolje da ostanete sami.

Vsekakor v Sloveniji propade vsaj tretina zakonskih zvez, koliko izvenzakonskih koruznih pa noben ne šteje. Koliko skokov čez plot je še toleriranih, pa je intimna zadeva. Glede na to, da sem poročen z tipkovnico imam zagotovo premalo tovrstnih izkušenj. Pa sem kaj zamudil?

Obstajajo debeli priročniki o partnersko ljubezenskih zvezah, lahko pa vse te priročnike vržete v kot in upoštevate naslednje: Gliha ukup štriha in zagotovo ne bo večjih težav, če bo partnerka kompatibilna z vsem z vami. Normalno da uspešen pisatelj, novinar ne bo zasebno prijateljeval z knjižničarko lektorico in slavistko temveč bo poiskal novinarko. Pisateljice so v Sloveniji zaradi slabega finančnega položaja revne kot cerkvene miši. Če nočete imeti partnerke na finančni grbi potem je edina opcija novinarka, slalno zaposlena. Sožitje interesov prinese ljubezensko harmonijo.

Primer zelo uspešnega novinarskega para sta Karmen Švegelj
in njen snemalec. Takih parov je kar nekaj. Naslednji uspešen novinarski par je Tanja Fajon, Evro poslanka. Njen partner ravno tako snemalec. Pa naj kdo reče, da tipkovnica in kamera ne ogrejeta src? Bolje to, kot neka kancljiska deklica. Si predstavljate, koliko energije je pri tovrstnih partnerstvih! Novinarke pa so že zaradi narave poklica odprte osebe.

Najbolj važno je uspešnemu novinarju da najdražja ne bo štela vejic, vprašajev in klicajev in podčrtovala z rdečo! Slovenija rabi sposobne novinarske pare.

Da se premakne Slovensko zaplankanost korak naprej k širnim obzorjem Nove Evrope. Kot sem že pisal: Hd asistentka in še kaj več…………………….

Res je, dragi moji, In Jani Muhič, novinarska legenda Pop tv in voditelj poznih večernih poročil je včeraj ploskal odhodu nekdanjega Slovenskega evro poslanca Zorana Talerja.

Dobrim novicam pa je vredno zaploskati se vam ne zdi

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Nekaj malega o radodarnih”

  1. bata bata pravi:

    Karmen Švegelj pa dobra novinarka???

    Ja če bi nore gobe jedla potem bi se še celo strinjala tako pa iz prve roke vem, da ni…smo tisti, ki živimo v Egiptu imeli priliko spoznati njeno “delo” oziroma bolje rečeno ne delo.

    Sicer pa škoda besed in z lahkoto rečem, da Karmen Švegelj takim kot je Vlasta Jeseničnik in še nekaj poročevalcev iz tujine ne seže niti do gležnja…

    lp, bata

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !