Recimo da bi bil randi………..bi bil potem odrešen vseh težav?

Dragi moji, težke so te misli o začetku neke zveze, ki ni brez veze ob kozarčku soka in takojšnjem šoku: En sam pogoj ti dam, če si nekadilka kapo dol, če se pa pojavi prižgan ali neprižgan cigaret v tvojih lepih ustih je konec za vedno, če si pa kadilka pa imaš 5 minut časa da vržeš cigarete v koš in nehaš za vedno.

Če bi bilo to rešeno, gremo naprej. Prej pa mora do randija ali zmenka priti. Pa se bojim, da mi te dni prihaja predvsem od vročine, pota in bližajočega dopusta. Pa kaj bi bilo v tem trenutku bolje ali slabše, če bi imel bejbo poleg? Pa menda jih je vsaj 50000 tam nekje med 30 in 45 let samskih! Moških vsaj še enkrat toliko! Pa se svet kljub temu vrti, nam pa se od vseh politično podalpskih zavrti.

Recimo da bi se v prihajajoči zimi odločil za vozniški izpit, dobil sexsi inštruktorko, ki bi me zapeljala tam nekje med leder zicem in ročico menjalnika se verjetno ravno branil ne bi. Večji problem če dobim inštruktorja tople vode – to pa zna bit problem, ne da bi imel kaj proti njim, toda od zadaj res ne bi rad fasal. Sem pa neizmerno vesel da je družinski zakonik v kompromisni različici sprejet. Če bo referendum bom razkiral dodatno uporabo šulnov in obrokožil za. Res je dragi moji, z sexsi inštruktoricami znajo bit vroče težave. Pa tudi z bejbami z prekratkimi krilci, ki lahko pošteno zmedejo osamljene moške.

Po drugi strani se ne počutim osamljenega, prej preveč obremenjenega z vsem kar sem si zadal. Pa razderimo še tisto žgečkljivo o seksu v dvoje v naravi: Kar 2 sem imel priložnost iti mimo. Prav veliko ni bilo za videt, ker Slovenci in Slovenke hopa cupa prisegajo na misijonarske položaje. Sexsat se da v nižinah in višinah. Nimam pa podatka, če je kakšnemu zemljanu in zemljanki to uspelo na najvišjem vrhu sveta Mont Everestu? Sex v zaščitnih oblačilih, z kisikovimi jeklenkami in zelo na hitro da kaj ne primrzne in odmrzne.

Ja, novinarke naj bi bile primerne zame. Že zato, ker ravno kaj preveč na Slovnico ne prisegajo. Novinarski pari so povsod po svetu znani kot odlični tandemi. Tako službeno kot zasebno. Psihičnih je pri novinarkah veliko manj kot pri knjižničarkah in lektoricah. Je pa po svoje še kako res, da dokler si samski je življenje znosnejše. Blaž Zgaga in Matej Šurc ( šef planinskega tabora Uskovnica 1985 ) sta spet udarila:
Izdala sta prvo knjigo triologije Skrivnosti države Odprodaja.

V imenu zakona pa lahko rečem da prisegam na šelestenje koruze.
Ter na Svobodo

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !