Jezit se nima smisla

Dragi moji – prepričanje večine Slovencev in Slovenk da so za lastne težave krivi drugi, predvsem banke je iz trta izvita. Tista večna o izpraznjenem računu mi gre že pošteno na živce. Dajte v devize pa razen vas do tega denarja ne more nihče. Če pa daste v depozite tudi v primeru sesutja bančnega sistema bo rešeno z miror kopij

Poberejo lahko samo Evre toda take zaščite kot jih ima večina bankomatov samo kapo dol. In zanesljivo bankomati v bančnih poslovalnicah nikoli ne bodo imeli skiming naprav.

Moja nkbm je prestala stresni test brez težav in en rabi nobenih dokapitalizacij. Pin kode pa ne pošiljajo po pošti temveč jo dobiš na banki. Toliko o bančnih. Če pa radi rešujete svet prej rešite samega sebe. Zvone Štor – legenda Večerovega interneta je na image cupu v New Worku kjer je ekipa Mariborskih računalniških študentov naredila nekaj za boljši svet in razvila aplikacijo za pametne telefone za pomoč slabovidnim.

Dokaz več da se jamranje ne izplača. Kletvice pa še manj. Poglejte moje poste če je že kakšna je zelo blaga. Tisti k in p pa res ne sodijo na blogosfero se vam ne zdi dragi Blogerji in blogerice!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !