Ne uničimo edine države ki jo premoremo

Nekaj mi gre delovni naslov » Povsod mi gre samo pri ženskah ne » toda dragi moji tako kot samsko je najbolje, pa še dobre volje sem. Bolj me skrbi država, manj domovina in razni politični strici in tete ki bi jo radi uničili v imenu boja za oblast.

V mislih nimam tistih tako pogosto omenjenih na mojem političnem blogu, temveč tudi kolege levi strani. Vsem je skupno zjebat državo in državljane in državljanke za oblast. Čas da se državljani in državljanke upremo tej demagogiji. Težko je reči katera politika stoji za stavko žerjavistov v Luki Koper toda za take denarje se ne štrajka. Celo univerzitetni profesorji in profesorice dobijo manj. Tistim pri isp se bolj splača delat sezonsko za Slovenske sadjarje in vinogradnike kot se nategovati dva ali tri šihte za minimalno plačo. Skupaj da ne bo pomote. Pa dobro vemo da je že 8 urni dnevni šiht tudi če v glavnem sedimo dovolj težek.

Politika ki inisuira afere je pri nas znana, toda tudi na levi strani so podobni prijemi. Od Šoštanjskega novega bloka pa do vladnih rošad kadar kakšen visok strankarski uradnik kihne. Skrbi pa Mike stonov blog. Tajne in specialne službe. Skratka afer je na tone – za njimi pa vedno politika. Da se je desnica spravila nad levo usmerjenega krščanskega socialista je malo verjetno. Pedofilija pri nekaj slikah deklic v bikinijih je malo verjetna. Star politični maček kot je Magajna je dregnil v osje gnezdo sd ko je izstopil iz poslanske skupine in odšel k nepovezanim.

In kako se to odraža pri navadnih državljanih in državljankah. Afera Turk inisuirana iz krogov sds je zgovorna. Celo oni so priznali da niso prepričani v pristnost arhivskih dokumentov. Šlo pa se je za prikrajanje arhivskih dokumentov o Turku. Zjebat več kot odličnega mednarodnega državnika z ozn referencemami, uglednega in spoštovanega dr. Turka samo zaradi nekih političnih ciljev je podlo. Sds kot ne vem katerič prej ni uspelo – zgubili pa so kar nekaj volivcev in volilk. Pa tudi poslanca izvoljenega na njihovi listi že pred to afero. Sploh pa pogrevanje udbe in komunistov ne vodi nikamor. Arhivski vladni zakon je padel na super referendumu. Bomo videli kaj bo Omerzi uspelo izbrskat. Upamo da ne kakšne nove zgodovine po meri poražencev. Na nas je da državo in ustavo ohranimo tako kot je, zlasti pa ne dopustimo da bi ne skrajna desnica ne skrajna levica spreminjala ustavo. Glede prodaje Dela o čemer nekdanji odgovorni urednik Dela Košir v sobotnih pismih bralcev pa samo v enem kosu. Glede Raščana ni kaj reči kljub Crnkovičevem deljenju škode. Česa pa naj bi bila prva dama Dela revij Jeklinov kriva? Da se je prepozno oglasila. Pa tudi če bi se kdo pa bi jo poslušal. Edina pomoč je da ne pišete za Raščana. Omenja da Raščan ni naredil nič okoli padanja naklade Dela revij. Kaj pa naj bi saj je kupil Delo revije zaradi tajkunskih interesov. Ko je šmorn enkrat zakuhan se gre k konkurenci o čemer je Crnkovič skeptičen. Če ste dobri novinarji in novinarke potem težav ne bo. Če ste pripravljeni več in bolje delati.

In jaz če mi kateri koli medij da kolumno razen Raščanovih in Janševih bom zadovoljen že z 30 Evri. Konkurenca na kolumnističnem trgu je velika. zato mediji sem za. Saj nenazadnje že dolgo iščem tretji medij. Če se pa hočemo povzpeti na vrh moramo začeti na tleh. In zdi se mi da nekaj skromnosti ne škodi! Tudi če smo na tleh.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “Ne uničimo edine države ki jo premoremo”

 1. bine bone pravi:

  Države in nacionalnosti bodo sesul. Na planetu bo samo devet regij. Ko se boste zbudil kar pa ni za pričakovat, se boste nekega lepega dne zbudil kot sužnji.

 2. Ljudina pravi:

  Ja skrajni čas je, da komunistom preprečimo uničevanje domovine.

 3. Zmaj pravi:

  Za pisanje v bloge potrebuješ še bistveno več od tega kar je tukaj za videti.

 4. lordwales pravi:

  Vprašanje ki vam ga postavljam:

  Komunistov pri nas ni od leta 1990 če pa kdo uničuje državo so to politiki vseh vrst in nazorov zato mi povejte kakšni so vaši argumenti o preprečevanju uničevanja domovine?

  - Hitler je uničil domovino zaradi nacizma
  - Duče zaradi fašizma in strogo varovanega tajnega utrjevanja kopenskih meja italije Alpski zid
  - nacionalisti mnogo držav tega sveta

  Edino ex Jugoslovanskim komunistom države ni uspelo uničit. To gre dobro od rok vsem njihovim učencem ne glde na politično prepričanje. Z tem je polemika na to temo zaključena

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !