Erotični vzdihi na političnem prepihu

Mogoče pa bo nastalo nekaj literarnega…………………………………..

Indijanska jesen povzroča, da je na ulicah mogoče srečati nekoliko pomanjkljivo in izzivalno oblečene mladenke. To me že dolgo ne rajca več, ta leta so mimo saj sem sredi srednjih najlepših let. Me je pa po dolgem cajtu zvilo ko sem ponovno kliknil na znani portal ona – on. Ponudba kot pri Šparovitih nežnejšega spola presega vsa pričakovanja. Na slikah se sicer trudijo biti lepše kot sicer so, toda raje po kolenih na Sveto goro kot iskati žensko mojega življenja preko posrednika.

Tako slabo mi ob vsej gobčnosti še ne gre, prav zares ne. Pa tukaj ne mislim na tisti politični Zares, gre se zato da me bere ogromno osamljenih. Vseh starosti, no ja najstnice ravno ne. Te padajo na Fejsbukanje in podobne socialne mreže. Da bodo one vabile na randi je iluzija, mogoče pa dobim osamljeno sosedo. Treba bo v life, med ljudi, v senci monitorja se ne bo veliko zgodilo. Ker je v knjižnicah izbira borna, preostanejo samo še nakupovalni centri. Tam pa ljudje samo hitijo po novih nakupih. Uganili ste v škripcih sem. Pa mi ne škripa še.

Iskanje idealne ženske je kot iskanje dobitka sreče. Pa saj jih ne iščem. Psihične priprave gredo v smer sodelovanja z tretjim medijem. Ne bom jih spraševal, bom napisal štof kratek Credits in poslal po mailu. Ker bo to medij bliže meni bodo tudi osebni obiski. Če bom padel v njihov razrez kot se v žargonu reče. Pri skupnih interesih se partnerko lažje najde. Ker jih res ne mislim menjavati in imeti tisti znani občutek sladke bolečine. Če hočem ali ne sem javna osebnost in medijska deklica bo to je to. Pišem odkar pomnim. Bolj kot tiste znane o previjanju plenic sem za kakšno močno debato z primerno poznavalko Slovenske notranje politike.

Je pa še ena možnost za spoznavanje bodoče partnerke. Literarni večeri po knjižnicah. Tam je izbira še bornejša kot v nakupovalnih centrih. Skratka preostane samo še kakšno potovanje. Samo ona – on lepo vas prosim niti slučajno ne! Mesto, v katerega zahajam leta bo dobilo nov mestni nebotičnik z promenado. Novo točko socialnega življenja mesta. Združevanje z sosednjim istoimenskim mestom bo prineslo nove družabne stike. Je kakšna Italijanka dobra rešitev zame? Italijansko govorim in razumem slabo.

Kaj pa filmske igralke? Od teh sem približno tako oddaljen kot je zemlja od lune! Ostajam pri preizkušeni notranji politiki in satiri. Bo pa razvoj naše deželice v naslednjih mesecih zaradi novih tehnologij hiter.

Zberi se stari in živi življenje.
To je pa največ, kar imamo.

Ne smem pozabiti še predvolilnih shodov kjer se bo trlo postavnih, mikavnih in privlačnih samskih deklet.

Škoda da niso volitve vsako leto

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !