Politična modrost

Kjer se ribata 2 večna politična rivala rdeče in črne provience, se polarizirata je rešitev samo tretja pot:

Zoki se vrača v velikem slogu! Kdo se boji Virginije Wolf?
Dragi tajnik sd:

Po toči zvoniti je prepozno………………………….

Kje ste bili pri slavnem glasovanju o nezdružljivosti poslancev in županov na začetku mandata, pa še nekaj takih se je nabralo. Zoki je zrihtal Ljubljano v nulo. Toda njemu se ni treba ribati z velikim šefom desnice. Pahor pa je v intervjuju na tv nacionale več ali manj sadil rožice.

Kje so dejanja?

 • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Politična modrost”

 1. APM pravi:

  Zoki bo prevaril volilce še bolj, kot sta jih Karaina Kresal in Gregor Golobič.
  Oba sta prodajala levičarske puhlice, na katere so se nalepili brezpravni reveži in ju poleg roparskih elit pripeljali v parlament in vlado. Kljub velikim besedam in podpore najvišjih državnih avtrotet, zvezdnika nista vzdržala niti tri leta. Morala sta oditi.
  Zoki je še težji primer. Vsa njegova uspešnost je pogojena s polnim žaklom in njegovimi rokami globoko v njem.
  Zaenkrat sam še ni popolnoma nič ustvaril, se je pa okoristil povsod, kjer se je okoristiti dalo.
  Ljubljano je zrihtal v nulo? Jo je, vendar niti ne s svojim denarjem, niti ne z ljubljanskim. Zrihtal jo je na kredit, ki ga bo Ljubljana odplačevala še dolga leta.
  Slovenija je že sedaj zapufana do grla tako, da se Zokiju obeta sicer mnogo večji žakel, vendar tudi mnogo bolj prazen.
  Če je Zoki ropal po Ljubljani, je ropal po razmeroma bogti družbi, ki parazitsko živi na račun vse revnejše Slovenije. Ropanje obubožane Slovenije bo mnogo težje, tako, da se mu bo vek vladanja skrajšal na manj kot dve leti, pod pogojem, da na volitvah dobi dovolj ovc, ki se mu bodo pustile striči.
  Ob vsej tej kolobociji pa je potrebno povdariti, da Zoki dela veliko uslugo predsdniku Tuerku.
  Ta lisjak se zaveda, da mu bo trda predla, če bo želel drugi mandat dobiti v okrilju janševe vlade. Ta mu že sedaj ne da dihati, v enem letu pa ga bo izmozgal do te mere, da bo tudi v očeh večine volilcev postal hohštapler tako, kot takšne imenujejo v njegovem rodnem Mariboru.
  To namenjam pred vsem ovcam, ki se morajo zavedati, da ima Zoki s striženjem dobre izkušnje, saj izhaja njegov rod iz dežele, kjer to še sedaj počno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !