Obvezno na volitve

Volitve so osnovna demokratična volja ljudstva, zato ni debate ali voliti ali ne. Voliti! Po svoji vesti, ker bo od prihajajoče nedelje poteklo kar nekaj let predno bomo lahko spet neposredno obkrožili svojo najljubšo stranko!

Politična inventura zadnjih 3 let » odgovornosti za spremembe » je borna če se lahko tako izrazim. In če lahko tako rečem, nizki udarci padajo iz vseh političnih smeri. Kdo je kaj kupil, kdo je komu nastavil, kdo kupčka itd – Kampanija se je v celoti oddaljila od programov političnih strank.

- O protagonistih nima smisla zgubljat besed, to je nekako tako kot pričakovanja trgovcev da boste napolnili cel voz, vi pa preudarno samo nekaj artiklov. Sloveniji nenazadnje niti ne gre tako slabo, če gledamo državo, če pa pogledamo državljane in državljanke te ponosne države na sončni strani Alp rečemo lahko samo obup. Iz tedna v teden nas mediji tuširajo, en teden nam gre blazno v redu, naslednji teden blazno zanič, tretji pa nekje vmes. Da bo inflacija manjša po koncu recesije septembra 2010 manj kot 3 % je iluzija, kakor je iluzija večja gospodarska rast kot pol procenta. Pa saj nam ne gre niti tako slabo. Če se vsaj malce znajdemo, potem nismo v riti. Tudi z minimalnimi dohodki se da. Če se držimo enostavnega pravila: Nobenih najemnin, nobenih članarin, lastna hiša in vrt, nakupovanje v diskontih in hipermarketih. Trgovske kartice in nagradne igre. Pisanje za medije. To je industrija ki ne bo nikoli propadla.

Propadle pa so sanje o lepšem jutri, danes nam je lahko najboljše z kar se da visokimi bančnimi prihranki, nobenih kreditov. Pasiva je tisto kar nas rešuje. In ko smo že pri položnicah, ki mesečno spravljajo na kant veliko Slovenskih družin. Čim manjše bančne provizije. Zato bi bila predvolilna obljuba sleherne politične stranke, sodelujoče v letečem cirkusu Monthija Pytona javna blagajna na občini za vse položnice brez provizije! In če ravno danes na Štajerskem deložirajo družino iz stanovanja zaradi pogoltne Avstrijske banke bi se morala zganiti pravna in socialna država. Klinc pa taka demokracija da tej družni pomagajo radikalni levičarji ki še na volitve ne bodo šli! Težko je proti burji scat rečemo na Primorskem!

- In še težje je razumet, da nam ukinjajo še edini mednarodni vlak za Italijo!

In po trgovinah v veselem decembru previdno, cene vsega so lahko navite tudi za več kot 50 % z izjemo hrane, in veseli december je najslabši čas za nakup zabavne elektronike. Počakajte na januar ko bodo tehnični trgovci prodajali neprodano za drobiž.

Drugače pa nekaj ljubezni ne škodi, sploh če vam na vratih pozvoni nagajiva soseda ali sosed, pa se kaj hitro ugotovi, da sta sorodni duši. Sexsajte pa obvezno z kondomi, če pa načrtujete otroka pa prej na hiv test.

www.sms.si

Vaš glas za sms zelene Evrope ne stane nič. Lahko pa marsikaj spremeni. Saj si ne želite črne vlade?

Jaz sem za zeleno. Svet je barvit, ne črn. Najboljša obramba proti črnim časom je zelena vlada.

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Obvezno na volitve”

  1. Stric pravi:

    Recepti za okrevanje so spolšno znani in jih predpisujejo Mednarodni denarni sklad, Pariški klub, Bruselj … Varčevanje in vzdržen proračun, da bo lahko servisiral kredite. Privarčevali bomo pri socialnih transferih in plačah javnih uslužbencev. Kapital ne smemo pretirano obdavčiti, da ne uide v tujino ( kot da že ni tam). Privatizacijo moramo nadaljevati, da se širijo transferi za mednarodni kapital. Razlika med strankami je le še v podrobnostih. Katero šolo in katero bolnišnico še održati v javni lasti.

  2. NoMercy NoMercy pravi:

    bom šel na volitve, ko mi bo kdo povedal, kako naj veliko in nalahko zaslužim :)
    Dokler pa vsi razpredajo o tem, kako bodo zapravili kar težko zaslužim jih pa ignoriram :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !